2777
2789

سلام خانوما

من خودم قد بلند هستم ۱۷۵ .دخترم هم قدش به من رفته.من دلم نمیخواد دخترم از ۱۶۸ بلند تر بشه.ایا کاری می تونم بکنم؟یا دکتر ببرم میتونه کاری بکنه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ منم نمیخوام خواهرم بیشتر از ۱۶۸ بشه 😂ولی فک نکنم راهی باشه بهتره به خودشم نگید ممکنه اعتماد به نفسشو از دست بده،  اتفاقا اگر اندام و هیکل خوبی داشته باشن قد بلند قشنگه 

من خودم به خاطر قدم خیلی اذیت شدم.مخصوصا تو ازدواج که همه مردا ازم کوتاه تر بودن.یا همیشه قدمو مسخره کردن.دوست ندارم دخترم اذیت هایی که من کشیدم براش پیش بیاد

من خودم به خاطر قدم خیلی اذیت شدم.مخصوصا تو ازدواج که همه مردا ازم کوتاه تر بودن.یا همیشه قدمو مسخره ...

اتفاقا من قدم ۱۷۷ هست و هم قد مادرم هستن

هیچ اذیتی تاحالا نشدم نه حرفی شنیدم نه تمسخری اتفاقا همیشه برعکسش اتفاق افتاده و خودمم خیلی راضیم حتی دوست دارم بلندتر بشم.. و همیشه هم خدارو بابت قدم شکر میکنم :))) 

اتفاقا من قدم ۱۷۷ هست و هم قد مادرم هستن  هیچ اذیتی تاحالا نشدم نه حرفی شنیدم نه تمسخری اتفاقا ...

نمیدونم والا دوروبرمن که همه مسخره می کنند.حتی بهم گفتن خداروشکر قدما اندازه تو بلند نیست.

نمیدونم والا دوروبرمن که همه مسخره می کنند.حتی بهم گفتن خداروشکر قدما اندازه تو بلند نیست.

چون قد چیزی نیست که بشه ادم تغییرش داد و معمولا کسایی این حرفو میزنن که قدشون کوتاهه فقط برای اینکه یکم دلشونو خوش کنن، بیش تر از روی حسودی اینارو حتما گفتن ، البته به شعور هم ربط داره مثلا من خودم هیچ وقت قد کوتاه و بلند رو مسخره یا حتی دربارش جلوی کسی نمیگم