2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درستی بود ک زنگ زدم ب مادرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم کلا فراموشش کن مردی ک همچین توهینی بکنه درآینده بدتر میشه چون قبح رابطه تون رو نگه نمیداره و شعور نداره 

حرف زشت نزده فقط توهین ب تو و مادرت کرده عزیزم 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
مگه بچه مدرسه ای بوده به اولیاش زنگ زدی  اصلا جالب نبود کارت

چندین بار با خودش حرف زدم،چندین بار هم بهش گفتم ما مشکل داریم بیا بریم پیش ی مشاور تا درست بشه هیچ کدوم رو نپذیرفت خب چیکار میکردم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
همش میخوام ولش کنم ولی نمدونم چرا نمیشه ۸ ساله ک همو دوست داریم   ب مادرش گفتم شما ب کسی ...

ببین الان سختت میشه ولی درعوض زندگیت تباه نمیشه.منم توجه نکردم الان بادوتابچه هیچکارنمیتونم بکنم توروخدابیشترفکرکن زندگی باهمچین آدمی واقعا سخته....

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

عزیزم اول که کار خوبی کردی گفته رابطه و تو اجازه ندادی، و درمورد بد دهنی بزار قشنگ تکلیفت از همین اول روشن بشه،اگر بخواد بد دهن باشه فردا تو زندگی هی به خودت و خانوادت توهین کنه میتونی تحمل کنی؟؟ بخدا هیچ عشق و دوست داشتنی ارزش نداره که بخوای فردا تو زندگیت غصه داشته باشی و تحملش کنی 

❤️
همش میخوام ولش کنم ولی نمدونم چرا نمیشه ۸ ساله ک همو دوست داریم   ب مادرش گفتم شما ب کسی ...

فقط بدون این ادم تعادل روانی نداره ولش کن خودتو بدبخت نکن پشیمونی میشی تا شناسنامت قلم خورده نیس بیخیالش شو خیلیا مث تو چندین سال همو خاستن اما جداشدن توام میتونی

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
به نظر من با همچین آدمی ازدواج نکن هنوزخرش ازروپل ردنشده این کارهارومیکنه دیگه بعداکه ازدواج کردین ب ...

منم اینارو ب مادرش گفتم چون قرار عقد گذاشتن 

بعدا میگن دخترع چرا اینطور کنار کشید!

چندین بار با خودش حرف زدم،چندین بار هم بهش گفتم ما مشکل داریم بیا بریم پیش ی مشاور تا درست بشه هیچ ک ...

خب اینارو نگفته بودی تویه پست اول 

وقتی مشکل دارین پس خوب کردی گفتی 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
خوب کردی یعنی چی وفتی بهم محرم نیستید خدایی نکرده کاری شد پسفردا بگه نمیخوام و فلان اونوقت چیکار کنی ...

دقیقن هم باید همین باشه بعد هنو هیچی نشده این چ درخواست زشتیه!!

نیاز نبود بنظرم زنگ بزنی همین ک کات میکردی مادرش دلیل میپرسید ازت.. در لفافه بهش میگفتی از الان فحش ...

آخه اگ من چیزی نمیگفتم مادرش هم نمیفهمید برای چی این اتفاق افتاده آخه قرار عقد گذاشتن