2777
2789
عنوان

کم بودن بازه زمانی پریود

287 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

یه سوال از کسایی که این مشکل و دارن

شماهم پریود هاتون ممکنه فوقش سه روز بشه و کم؟؟

مشکلی براتون پیش نیومده ؟مخصوصا برای بارداری!!

چون من همش میترسم نکنه تنبلی تخمدان برای بارداری مشکل ایجاد کنه

دکترم رفتم به چیز خاصی اشاره نکردن جز اینکه یه تنبلی تخمدان ممکنه باشه ولی با این مسئله من چند ماهیه مواجهم و ذهنمو درگیر کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا شده کلی هم آزمایش و سونو گفت هیچی نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم تنبلی تخمدان دارم قبلا حدودا تا پنج روز‌طول میکشید ولی الان چند وقته سه روز، یا نهایت چهار روزه، فک کنم برا همین باشه 

کسایی که تنبلی تخمدان دارین چه قرصی مصرف میکنین؟

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

منم تنبلی تخمدان دارم قبلا حدودا تا پنج روز‌طول میکشید ولی الان چند وقته سه روز، یا نهایت چهار روزه، ...

پودر فمی‌بست و متفورمین 

سه روز استفاده میکنم نمیدونم چرا لکه میبینم همش

منم مشکل شما رو حدود ۸ ۹ ماهی بود داشتم به علاوه با تاخیر هر ۴۵ ۵۰ روز پریود میشدم و جای ۷ روز شده بود ۳ روز دکتر سونو کرد گفت چند تا کیست ریز دارم و مکمل داد و توصیه کرد حتما لایف استایل رو تغییر بدم شبا بخوابم ظهر نخوابم قند و شکر حذف ورزش حداقل ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنم 

گفتم برای باروری نگرانم گفت نترس با یه نسخه من باردارت میکنم😆