2777
2789
عنوان

لیفت بانخ

136 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی جدیدا لیفت با نخ انجام داده؟؟بعد از لیفت با نخ دوره نقاهت چند وقته ایا صورت خیلی متورم میشه؟؟میشه بلافاصله به کارهای روزمره مون برسیم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین فکرکنم سایت خرابه نمیشه درخواست بپذیری میشه همینجابذارم تابرداشتین لایک کنین پاک کنم

همیشه دعاگوتونم بحق صاحب الزمان بهترینابرات رقم بخوره

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔

فدات بشم خواهرعزیزم من ممنونتم امام حسین پشت پناهت باشه هرجاهستی لطف بزرگی کردی

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
خواهش می کنم .انشالله مشکلاتت حل بشه

ممنونم عزیزم الهی امین