2777
2789

خوب گوشی من هیچکدومو نداره نه تلگرام نه واتساپ این چه وضعشه من از درسها و مطالبی که تو گروه درسی میذارن بی اطلاعم😕

بهشون پیام دادم گفتم ایتا گروه بزنید من دسترسی ندارم به گروه کلاس کسی اهمیت نداد❗️

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با استاد صحبت کنید بگید تو پیامرسانهای داخلی گروه بزنید، چه فرقی داره برای اونها مگه؟ الان دیگه اکثر گروه ها تو پیامرسانهای داخلی زده میشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم شما هم یه پرو. کسی بریز برو تو تلگرام، من به شخصه اصلا پیامرسان داخلی رو گوشیم نصب ندارم و نمی ...

خوب باز نمیکنه رفتم به موبایل فروش گفتم گفت اشتراک بخر ماهانه پول فیل شکن بده😑

بعدشم چرا پیامرسان داخلی نریزیم مگه چیه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خب نصب کن 😐

خب نصب نمیشه

وا پ ن پ معلومه که درسته الان دنیا تکنولوژیه

وقتی که فیلتررر کردن چکارش میشه کرد پیامرسان داخلی بزنن میمیرن؟

شما یه ماشین خارجی رو بهت بدن با یه پراید کدوم انتخاب میکنی؟

والا ماشین خارجی رو انتخاب میکنم اما این اصلا مثال خوبی نیست فیل شکن ها اصلا کار نمیکنن از دو روز پیش هی امتحان میکنم محض رضای خدا یکیش کار نکرد

فی شکن رایگان نصب کن

نصب کردم کار نمیکنه 

با استاد صحبت کنید بگید تو پیامرسانهای داخلی گروه بزنید، چه فرقی داره برای اونها مگه؟ الان دیگه اکثر ...

موبایل استاد رو دارم فردا تماس بگیرم ببینم اصلا ترتیب اثر میده😓