2777
2789
عنوان

نذری من واسه بابای اسمونیم🥀🖤

353 بازدید | 35 پست

سلام خانوما خوبین چند شب پیش خواب بابامو دیدم خیلی دلتنشگم این روزا 💔دلم خیلی گرفته بود امروز گفتم شله زرد درست کنم به نیت بابام بین در و همسایه پخش کنم شما هم اگه دوست داشتین و زحمتی نیست یه فاتحه واسش بخونین 🖤خیلی ممنونم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثواب‌یهویۍ🌸

رفیق!🚶🏻‍♂️

چندسالتہ؟!👀

همون‌تعدادصلوات📿

نذرڪن‌واسہ‌آقا...🙂

اَجرَڪم‌عِندَالله💙🌿

اَلّلهُمَ‌صَل‌ِّعَلۍ‌مُحَمَّدوَآل‌ِمُحَمَّدوعَجِّل‌فَرَجَهُم

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

خیلی خیلی ممنونم از همگی خدا اموات شما رو هم بیامرزه معذرت میخوام عکس ارسال نمیشه انگار سایت مشکل داره 

خدا رحمتش کنم خودم بابام ۲۷سالپیش وقتی سه سالم بود توی تصادف کشته شد 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
روحش شاد.به حق همین وقت خدا رحمتشون کنه وبه شماصبربده

قربونتون برم عزیزم خدا رفتگانتونو بیامرزه 🖤

خدا رحمتش کنم خودم بابام ۲۷سالپیش وقتی سه سالم بود توی تصادف کشته شد 

خدا رحمتشون کنه عزیزم چقدر سخت😔