2777
2789
اون اتفاق درباره چه موضوعی هست عزیزم 

یه اتفاق مث مهمونی تولد مسافرت سوپرایز یا همچین چیزای خوشحال کننده کوچیکی  یکم به افکارت برس و شرایط زندگیتو کنترل کن همهه چی خوب میشه حس میکنم از خدا دور شدی بهش برگرد اونه که میتونه دستتو بگیره فقط

میشه لطف کنی برا مادر شدنم یه صلوات بفرستی❤🧡💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای منم میشه بگی اون بالا پرسیدم  در مورد ازدواجم کلا هر چی هست . من عاطفه  با ...

عزبزم این موضوع برات انقد بزرگ و دشوار شده که خواب و خوراکو ازت گرفته حاضری  هرچی داری و نداری و بدی که بهش برسی  خیلی اشوب و نگرانت کرده 

من نمیدونم میشه یا نه اما اگر قرار باشه اینجوری در مورد این موضوع اذیت کنی خودتو کاری از پیش نمیبری همه چیم خراب میکنی  حرفتو غیر مستقیم بهش بزن و تکلیف خودتو مشخص کن از حاشیه دور باش  و به افکارت نظم بده نترس و ازش بپرس

درگیر یه چیزی یا یه کسی هستی کنجکاوی و میخوای از اتفاقات اطرافت باخبر بشی نگران یه موضوعی تو زندگیت ...

خیلیییییییییییی ممنون عزیزم چ خوب بود عالی🤧⁦❤️⁩

ت جات تو همین بغله بگووووووووووو خب🙃
مدتی بود که سخت درگیر چیزی یا کسی بودی رفع شد یا رفع میشود مواظب خودت باش حسود زیاد داری خیلی زیاد ا ...

وای مرسی عزیزم نیتم مادر شدن بود 

حاجتت روا برات صلوات میفرستم💚

خدایا خودت برام معجزه کن.
نه سر کاری نی  زن زندگییی  با سلیقه و با شعور تو دار و صبور دوس داشتنی  هستن ...

برگاممم  خیلی درست بود عزیزم

این حسود کیه که بیشتر وقتا توو فالام هست🤦‍♀️ دوروورم حسش نمیکنم  یا خودشو نشون نداده

ایشالا که یه مسافرت جور بشه😅

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
واسه منم بگوووو لطفا بهاره

مدتیه دنبال یه سرگرمی میگردی و از تنهایی بیزار شدی نگرانی و اضطراب اینده رو داری  مشکلی تو زندگیت هست که قابل حل شدنه ولی زیاد گندش کردی  نماز بخون و ذکر بگو صبور باش ولی در برابر مشکلاتت انقد ساکت نمون توکل کن و عقل رک پیشه کن از مهربونی زیاد دست بردار 

میشه بگی تا چند وقت دیگه مشکلم حل میشه؟

نمیدونم اما اگه توکل کنی و به خدا پناه ببری نماز بخونی ذکر بگی  واقعا خیلی زووود مشکلت حل میشه و انرژی منفی  ازت کاملا دور میشه