صادقی اما از مهربونی زیادت صدمه خوردی و ادمای دور ورت ادمای ناشکر و حیله گری هستن کسی توجه بهت نمیکنه چون بیش از حد خوبی کردی دیده نمیشی به زودی یه اتفاق شگفت انگیز برات میوفته که زندگیتو تغییر میده به ادما بها نده توجه نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از روزی که یادت میاد همیشه یه چیزی یا کسی بوده که ناراحتت کنه احتیاج به محبت داری چن وقتیه یه موضوعی خیلی درگیرت کرده خیلی سخته برات حلش کنی اما یادت باشه خدا همیشه حواسش بهت هست این مانعم رد میکنی صبور باش خسته نشو روزای روشنی در پیش داری
قانع باش و صبور یکم با شرایط اطرافت غریبه ای عادت میکنی یا عادت کردی لج بازی یکم از فاز قدیمت در بیا خودتو اپدیت کن همههه چی بر وفق مرادته از این به بعد زندگی باید خیلی صبور باشی و عاقل به ادمای جدید اطرافت زیاد اعتماد نکن و سفره دلتو براشون باز نکن توکل کن
ادم مظلومی هستی و یکی هست که مدام داره ازت سواستفاده میکنه خودتو پیدا کن ذهنت خیلی در هم بر همه به افکارت نظم بده و با شرایط کنار بیا به خودت بیا و قدی باش توکل کن نماز بخون که خیلی بهت کمک میکنه
درگیر یه چیزی یا یه کسی هستی کنجکاوی و میخوای از اتفاقات اطرافت باخبر بشی نگران یه موضوعی تو زندگیت هستی همش فک میکنی اگه نشه چی کاش بشه رها کن تمان چیز ها یا کسایی که ذهنتو بهم ریختن رها کن تا ارامش به تو برگرده رو اهدافت تمرکز کن دختر موفقی میشی