2777
2789
نفيسه، مررسى

مهربونی و ساده دل 

صادقی اما از مهربونی زیادت صدمه خوردی  و ادمای دور ورت ادمای ناشکر و حیله گری هستن کسی توجه بهت نمیکنه چون بیش از حد خوبی کردی دیده نمیشی به زودی یه اتفاق شگفت انگیز برات میوفته که زندگیتو تغییر میده به ادما بها نده  توجه نکن 

میشه لطف کنی برا مادر شدنم یه صلوات بفرستی❤🧡💛
مهلااا بگووووووووووو 🤧

عاشقی یا عاشق میشی دوسش داری  خیلی زیاد 

اونم دوست داره  اما بهش زیاد بها نده 

یکی اطرافته  که اصلا چشم دیدنتو نداره ازش دور باش 

دلت شکسته  اما امیدوار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من لطفاااا❤❤😔

از روزی که یادت میاد همیشه یه چیزی یا کسی بوده که ناراحتت کنه  احتیاج به محبت داری چن وقتیه یه موضوعی خیلی درگیرت کرده خیلی سخته برات حلش کنی اما یادت باشه خدا همیشه حواسش بهت هست این مانعم رد میکنی صبور باش خسته نشو روزای روشنی در پیش داری

نسیم نیت کردم لطفا برای منم بگیر

نیتت خیره و صلاحه  

استخاره کن   توکل کن  

یه تغییر بزرگ میخوای تو زندگیت ایجاد کنی 

دلت گرفته  یکم مایوس شدی 

اما امیدتو از دست نده 

با فکر جلو برو و برای کارات تحقیق کن عجله نکن و زود تصمیم نگیر ادمای مهم زندگیتو تو جریان کارات قرار بده و به حرفشون گوش کن  عجولی  و دوبه شک 

مواظب باش همه چی درست میشه

سسحرم لطفاً برای منم بگیر ❤️

تغییر بزرگی تو زندگیت ایجاد کردی و ازش راضی 

قانع باش و صبور یکم با شرایط اطرافت غریبه ای عادت میکنی یا عادت کردی   لج بازی  یکم از فاز قدیمت در بیا  خودتو اپدیت کن  همههه چی بر وفق مرادته از این به بعد زندگی باید خیلی صبور باشی و عاقل به ادمای جدید اطرافت زیاد اعتماد نکن و سفره دلتو براشون باز نکن توکل کن 

لطفا برای منم بگیر حدیثه اس اسمم 

ادم مظلومی هستی و یکی هست که مدام داره ازت سواستفاده میکنه خودتو پیدا کن  ذهنت خیلی در هم بر همه  به افکارت نظم بده و با شرایط کنار بیا  به خودت بیا و قدی باش توکل کن نماز بخون که خیلی بهت کمک میکنه

فاطمه

یه دختر زیبا و در ظاهر اروم  اما از درون اشوب و دنبال تغییر استرس داری و سر درگمی خدارو فراموش نکن و بهش نزدیکتر شو یه اتفاق باحال قراره برات بیوفته  

منو نگفتی

درگیر یه چیزی یا یه کسی هستی کنجکاوی و میخوای از اتفاقات اطرافت باخبر بشی نگران یه موضوعی تو زندگیت هستی  همش فک میکنی اگه نشه چی کاش بشه  رها کن تمان چیز ها یا کسایی که ذهنتو بهم ریختن رها کن تا ارامش به تو برگرده رو اهدافت تمرکز کن دختر موفقی میشی

درگیر یه چیزی یا یه کسی هستی کنجکاوی و میخوای از اتفاقات اطرافت باخبر بشی نگران یه موضوعی تو زندگیت ...

عزیزم برای منم میشه بگی اون بالا پرسیدم 

در مورد ازدواجم کلا هر چی هست . من عاطفه  با امیر ازدواج دارم ؟ کی 

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜