الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه افکار یا وسواسه همیشه درگیری با خودت و سر در گم گاهی وقتا بی دلیل عصبی میشی ذهنتو باید پاک کنی به افکار منفیت باید پایان بدی یکی یا تو زندگیت هست یا قراره بیاد
شاید همه چی دور و برت اوکی باشه اما تو خودت دنبال یه حس ازادی رها شدن میگردی اینی که هستیو قبول نداری و دوس داری یه چیزی فراتر از این باشی سفر دوس داری کشف کردنو دوس داری اما محدودی قانع باش و تلاش کن صبور باش
تجربه زیاد داری صبوری و منطقی مشکلات ریز و درشت تو زندگیت داری که خوب عادیه با صبری که در تو میبینم میتونی از پس مشکلاتت بر بیای یه خبر خوب میشنوی از یکی از اعضای خانوادت یکی از گره های ذهنت به زودی باز میشه
من اگه دنبال بازدید بودم با عکس میومدم جلو مرض دارم مگه چار ساعت بشینم تایپ کنم برا مردم نه جانم خیالت راحت
راحت اعتماد نمیکنی و راحت با بقیه مچ نمیشی زندگی عادی داری ممکنه تو زندگیت از طرف اطرافیان حاشیه درست شه اما مهم نی بگذر زبون تندی داری مراقبش باش به خانوادت یکم بیشتر محبت کن اونا حواسشون به تو هست یکم خسته ای و نیاز به پشتیبانی داری نیاز داری درک بشی و حس میکنی کسی حواسش بهت نیست صبور باش همه چی رو قلتک میوفته