2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینا

دختر  با سلیقه و تو داری هستی  صبوری  ولی زود رنج یچیزی تورو درگیر خودش کرده  باید درستش کنی  

خواهان داری همه دوس دارن بهت نزدیک شن باهات اشنا شن 

زندگی  رو مدار خواسته هاته فقط باید صبر کنی

میشه لطف کنی برا مادر شدنم یه صلوات بفرستی❤🧡💛
یلدا.بگیر

یه چیزی از اون اول زندگی  اذیتت کرده تا الان

یه افکار یا وسواسه همیشه درگیری با خودت و سر در گم  گاهی وقتا بی دلیل عصبی میشی  ذهنتو باید  پاک کنی به افکار منفیت باید پایان بدی یکی یا تو زندگیت هست یا قراره بیاد 

حواست بهش باشه 

سحر

ذهنت اشوبه 

شاید همه چی دور  و برت  اوکی باشه اما تو خودت دنبال یه حس ازادی رها شدن میگردی اینی که هستیو قبول نداری و دوس داری یه چیزی فراتر از این باشی  سفر دوس داری  کشف کردنو دوس داری اما محدودی قانع باش و تلاش کن صبور باش 

صبر حلال هنه مشکلاته 

هلیا

جدیدا درگیر شدی با خودت 

و چیزای کوچیکم حرصتو در میاره خوشبختی 

از اون دخترا که همه میگن خدا شانس بده  عجولی دوس داری هر چیزی که میخوای رو همین الان به دست بیاری باید 

کمی درمورد تصمیمات بکر کنی یا اتفاق خوب تو راهه  

یچیزی که قراره خیلی خوشحالت کنه

مینا

شما به همه چیز یه نگاه کلی داری عاقلی و پخته

تجربه زیاد داری  صبوری و منطقی  مشکلات ریز و درشت تو زندگیت داری که خوب عادیه  با صبری که در تو میبینم میتونی از پس مشکلاتت بر بیای  یه خبر خوب میشنوی از یکی از اعضای خانوادت یکی از گره های ذهنت به زودی باز میشه 

امیدوارم سرکاری و به قصد بازدید نباشه پریسا

من اگه دنبال  بازدید بودم  با عکس میومدم جلو  مرض دارم مگه چار ساعت بشینم تایپ کنم برا مردم نه جانم خیالت راحت 

راحت اعتماد نمیکنی و راحت با بقیه مچ نمیشی  زندگی عادی  داری  ممکنه تو زندگیت از طرف اطرافیان حاشیه درست شه اما مهم نی بگذر زبون تندی داری مراقبش باش به خانوادت یکم بیشتر محبت کن اونا حواسشون به تو هست  یکم خسته ای و نیاز به پشتیبانی داری  نیاز داری درک بشی  و حس میکنی کسی حواسش بهت نیست  صبور باش همه چی رو قلتک میوفته 

زینب

احساس تنهایی میکنی 

بیشتر وقتتو  الکی میگذرونی و از مشکلات فرار میکنی غم و غصه داری و میریزی تو خودت  در عین حال روحبتو حفظ کردی و امید واری  مردم رو قضاوت نکن 

تو کارات عجله نکن بیشتر فکر کن و بهتر تصمیم بگیر اتفاق خاصی در انتظارت نیست فعلا انا سعی کن ارامشو به خودت برگردونی