2777
2789

آخه چقد بی انصافید مگه چی گفتم 

شب میخوابی صبح میای تعلیق شدی ای تف به این شانس 🥺🥺💔دیگع باهم قهرم 😞

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

با همه 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا علاقه خاصی دارن اینجا تعلیق کنن😂

😭💔شب هیچی نبود رفتم خواستم بیام امروز زده تعلیق شدی

فضای سایت به شدت حفاظتی شده ، کل فک و فامیلای نی نی یارا ریختن توی سایت😁 فقط همسایه های نی نی یارا ...

دیدی تورو خدا 🥺چقد دلم شکست از نی نی سایتم دلخور شدم دیگه 😞💔

نه جیگرم ناراحت نشو ما دوستت داریم💝

فدای تو بشم من

بخدا سومین کاربریم و ترکوندن رفت بعد این دیگه برم برنمیگردم آخه مگه چیکار کردم 🥺🥺😞💔

قربونت برم نگو اینجوری دیگه شماها هم برید کی بمونه توی سایت سه بار که چیزی نیست ، نی نی یار با چوب ...

خدا نکنه عزیزم زنده باشی انشاءالله 😞🫂🫀

آره والا ولی دیگه مگه دفعه بعد با شماره همسایه مون بیام

خدا نکنه عزیزم زنده باشی انشاءالله 😞🫂🫀 آره والا ولی دیگه مگه دفعه بعد با شماره همسایه مون بیام

عزیزمی🌹

روز خوبی داشته باشی

ماااااااااااااچ و موووووووووووووچ

بای بای😘💖

❤️🤍PEGAH🤍❤️
 گاهی عصبی میشم به قولی زر اضافی میزنم ولی از شانسمه تعلیقق نگشتم شاید حرفام زیاد مورد نداش ...

وای من بخاطر تعلیق شدن میبینم یکی کل کل میکنه یه جواب کوبنده مشتی میدم آخرشم مینوسم نی نی یار خودش شروع کرد ها🤣🤣🤣بعد اسم کاربری طرف و میخونم اگه دوباره منو ریپ زد اصلا پیامش و نمیخونم دیگه چون جوابم و دادم جواب مجدد اوننو نمیخونم تا عصبی نشم😂