2777
2789
زیردست داداششه بیعرضست ادعای همه چی داره هیچی از دستش نمیاد انگار توی غار بزرگ شده ، باهیچکی نمیسازه ...

من بیکار و همش تو خونه ور دل من نشسته زبونش دو متر درازه ،به خدا نه خونه دارم نه ماشین نه وسیله خونه خوب همه چیرو شکونده ،یارانه رو نصفش میدم کرایه خونه باقیش رو برا بچه ها بقیه زندگی رو با بدبختی و نداری سر میکنیم ،خدایا قسمت میدم به حق ابروی فاطمه زهرا حداقل بکشش راحتمون کن ,شاید کسی دلس به حال بچه هام بسوزه کمکشون کنه تا موقعی که این گردن کلفت هستش کسی نمیدونه من چه دردی رو دارم تحمل میکنم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیکار و همش تو خونه ور دل من نشسته زبونش دو متر درازه ،به خدا نه خونه دارم نه ماشین نه وسیله خونه ...

اینم عملا بیکاری کل روز ۳ساعت شاید کارکنه ب مفتخوری عادت داره، یعنی کل خانوادش درست حسابین اما بیخودترین آدم خانواده باید نصیب من بشه.واقعا چرا؟ نمیتونی تصور کنی چ حقارتی تحمل میکنم

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
اینم عملا بیکاری کل روز ۳ساعت شاید کارکنه ب مفتخوری عادت داره، یعنی کل خانوادش درست حسابین اما بیخود ...

خدا بزرگه عزیزم انشالله از دستشون راحت بشیم به خدا من حاضرم بمیرم ولی دیگه نبینمش اما مرگ دست خدا 😔😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
خدا بزرگه عزیزم انشالله از دستشون راحت بشیم به خدا من حاضرم بمیرم ولی دیگه نبینمش اما مرگ دست خدا 😔 ...

منم خیلی آرزوی مرگ خودمو میکنم.باورم نمیشه من همچین آدمی رو انتخاب کردم ،توی معرفی خودشو جوری ک دوست داشت معرفی کرد... هیچکی تو خانواده،دوست ، فامیل،آدم حسابش نمیکنه.خدا خودش منو رهاکنه ازاین بی وجود

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
منم خیلی آرزوی مرگ خودمو میکنم.باورم نمیشه من همچین آدمی رو انتخاب کردم ،توی معرفی خودشو جوری ک دوست ...

خدا خودش به هر دومون کمک کنه