سلام مامانا من ۱۸ هفته هستم و سونو ان تی گفت جفت مارژینال و پایینه ورزش نمیتونی انجام بدی فردا انومالی دارم تو این مدت فقط استراحت بودم و انشالله بگه جفت رفته بالا ، میخواستم کلاس ورزش بارداری ایروبیک و یوگا و پیلاتس دارن همزمان هر سه باهم هستن ۱۲ جلسه و تا اخر بارداری باید انجام بدیم میخواستم ببینم کیا ورزش کردن تو بارداری خوب بوده وضعیتشون از نظر افزایش وزن و زایمان چطور بودین؟ و اینکه چقد پیاده روی میشه کرد در روز ؟ من وزن قبل بارداریم ۸۰ بود الان ۸ اذر میشم ۵ ماه کامل ۲ کیلو زیاد شدم قدم ۱۷۰ میخوام وزن زیادی تضافه نکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای بیست کیلو خیلیه،زانو هم بدجایه تقریبا همه هوازیارو تحت تاثیر قرار میده منم همسرم همیشه میگفت اس ...
نه نکران نباش رعایت کن بعد زایمان هم ورزش کن و نون برنج نخور هرکی میگه اشتباهه نون و برنج چیزی نداره غذای کبابی و اجیل و سلاد و میوه بخور منم بعد زایمان میخوام مجدد برسم به وزن ۶۰ چون زانوم تقریبا خوب شده فقط بدو بدو و بپر بپر نباید بکنم ولی کششی و پیاده روی و شنا میتونم برم