2777
2789

سلام مامانا من ۱۸ هفته هستم و سونو ان تی گفت جفت مارژینال و پایینه ورزش نمیتونی انجام بدی فردا انومالی دارم تو این مدت فقط استراحت بودم و انشالله بگه جفت رفته بالا ، میخواستم کلاس ورزش بارداری ایروبیک و یوگا و پیلاتس دارن همزمان هر سه باهم هستن ۱۲ جلسه و تا اخر بارداری باید انجام بدیم میخواستم ببینم کیا ورزش کردن تو بارداری خوب بوده وضعیتشون از نظر افزایش وزن و زایمان  چطور بودین؟ و اینکه چقد پیاده روی میشه کرد در روز ؟ من وزن قبل بارداریم ۸۰ بود الان ۸ اذر میشم ۵ ماه کامل ۲ کیلو زیاد شدم قدم ۱۷۰ میخوام وزن زیادی تضافه نکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفته رفته وزن زیاد میشه من ۶۵ بودم الان ۷ ماه و نیمم شدن ۷۳ با اینکه غذامم خیلی زیاد نشده

برنج و نون میخوری؟ من بزنح و نون اصلا نمیخورم اجیل خام و میوه و سالاد و پروتیین و شیر اما محدود دکتر تغذیه بارداریم بهم برنامه داده 

من ۶۵ کیلو بودم الان هفته سیزدهم شدم ۷۲ کیلو خیلی ناراحتم چرا انقدر زود وزنم اینقدر رفته بالا

خیلی وزن گرفتی الان نی نی اصلا وزنی نداره خودت وزن گرفتی نی نی از ماه ۷ به بعد وزن گیری میکنه ، عزیزم نون و برنج و شیرینی میخوری؟

چه خوب که باشگاه میرفت بعد زایمان چطور بود بدنش؟ شما هر روز چقد میرفتین پیاده روی؟

من روزی دو تا بیست دقیقه بیست دقیقه صبح بیست دقیقه عصر جاریم هم چون ورزش کرده بود بعد از زایمان اصلا شکم نداشت با این که سزارین بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برنج و نون میخوری؟ من بزنح و نون اصلا نمیخورم اجیل خام و میوه و سالاد و پروتیین و شیر اما محدود دکتر ...

بله میخورم عزیزم خوب چیزای مقوی بخور چون اگه نخوری بچه از ویتامین و بدن خودت تغذیه میکنه

دخترکم گندم🌾❤
خیلی وزن گرفتی الان نی نی اصلا وزنی نداره خودت وزن گرفتی نی نی از ماه ۷ به بعد وزن گیری میکنه ، عزیز ...

از بچگیم هر روز حرفه ای ورزش میکردم ،الان نهایت روزی یه ربع بیست دقیقه پیاده روی میکنم

فکر کنم چون ورزشو یهو ول کردم اینجور شد

بله میخورم عزیزم خوب چیزای مقوی بخور چون اگه نخوری بچه از ویتامین و بدن خودت تغذیه میکنه

برنج و نون مقوی نیستن که اصلا من مقوی میخورم اما کم مولتی ویتامین و ویتامین د و اهن چ کلسیم و منیزیم و فولیک اسید داده بهم دکترم 

از بچگیم هر روز حرفه ای ورزش میکردم ،الان نهایت روزی یه ربع بیست دقیقه پیاده روی میکنم فکر کنم چون ...

اره منم همیشه ورزش داشتم شنا حرفه ای و بدمسازی و خمیشه وزنم ۶۰ بود اما ۳ سال بخاطر اسیب زانوم نتونتسم ورزش کنم بدنم کلا ریخت و ۲۰ کیلو زیاد کردم

اره منم همیشه ورزش داشتم شنا حرفه ای و بدمسازی و خمیشه وزنم ۶۰ بود اما ۳ سال بخاطر اسیب زانوم نتونتس ...

وای بیست کیلو خیلیه،زانو هم بدجایه تقریبا همه هوازیارو تحت تاثیر قرار میده

منم همسرم همیشه میگفت استیل برای من خیلی مهمه من اول جذب استیل تو شدم،حالا خیلی نگرانم بعد این بچه چی میخوام بشم

وای بیست کیلو خیلیه،زانو هم بدجایه تقریبا همه هوازیارو تحت تاثیر قرار میده منم همسرم همیشه میگفت اس ...

نه نکران نباش رعایت کن بعد زایمان هم ورزش کن و نون  برنج نخور هرکی میگه اشتباهه نون و برنج چیزی نداره غذای کبابی و اجیل و سلاد و میوه بخور منم بعد زایمان میخوام مجدد برسم به وزن ۶۰ چون زانوم تقریبا خوب شده فقط بدو بدو و بپر بپر نباید بکنم ولی کششی و پیاده روی و شنا میتونم برم