2777
2789

سلام بچه ها خوبین🌹

من  آزمایشگاه ژنتیک میلاد ازمایش انعقاد خون ، کاریوتایپ ، آنزیمهای کبد و hiv دادم ،هفته بعدش زنگ‌ زدن که یکسری آزمایش ها آماده هستش ،همسرم رفت یه برگه آزمایش دادن ،

۲ رو بعدش زنگ زدن که باید دوباره بیاید خون بدین ،۶ میلیون هم هزینه آزمایشم شده ،( البته دیگه هزینه ای نباید بدیم ) میترسم اینسری هم برم آزمایش بدم یه چیزه دیگه بگن ،میخواستم بدونم کسی ازمایش کاریوتایپ و انعقاد توی این آزمایشگاه داده و راضی بوده از کارشون؟؟؟

مرسی❤

عزیزم برای آزمایشهای ژنتیکی و بقیه آزمایشات گاها نیاز ب نمونه مجدد از بیماره ، و تو همه آزمایشگاه ها این یه اتفاق معمولیه ،من این ازمایشگاه رو نمیشناسم ولی از اینکه نمونه مجدد خواستن نگران نباش و کارشون رو درست انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگ ای وی اف چقد هزینه داره ؟ ولی اگ میتونی قرض بگیر و نفروش 

عزیزم ۱۲۵۰۰ پوله پانکچر داردم 

۶ میلیون آزمایش

۱ تومن آمپولهای پانکچر

۱تومن فقط مکمل همسرم شد

هر سونو و ویزیت ۴۰۰ 

۱۲۰۰ دوباره بعد از پانکچر ازمون گرفتن برای فریزجنین ها

ژل رویال عسل مغزیجات ماهی بوقلمون موز خرما انار اسفناج و...

اینا همه خرجهای قبل از پانکچر بود که برای اینا هم طلا فروختم.

الان هم برای ادامه راه پول لازمه 

برای انتقال ۵ تومن

۱۰ تومن بدهکاریم

بایدرحمم رو تقویت کنم و خرید کنم

این آخرین پس اندازمه دیگه مجبورم بفروشم عزیزم

عزیزم ۱۲۵۰۰ پوله پانکچر داردم  ۶ میلیون آزمایش ۱ تومن آمپولهای پانکچر ۱تومن فقط مکمل همسرم ش ...

خدا کمکت کنه دوست عزیزم .ازخدا میخوام موفق باشی به حق رسول الله .

هزینه هاش سر سام اوره .کاش بتونی وام بیاری .بخدا خواهر خودمم بود اینجوری راهنماییش میکردم 

عزیزم ۱۲۵۰۰ پوله پانکچر داردم  ۶ میلیون آزمایش ۱ تومن آمپولهای پانکچر ۱تومن فقط مکمل همسرم ش ...

عزیزم کجا انجام دادی ؟ 

من شنیدم بیمارستان های دولتی مثل شریعتی و ارش خیلی هزینش کمتره 

من همیشه میرم آزمایشگاه جردن خیلی آزمایشگاه خوبیه تو تهران همه ازش تعریف میکنن هم خدماتش خوبه و هم ا ...

مرسی عزیزم که گفتی بیمه خیلی خوبه  ،خداو شکر ما هم چند ماهه بیمه تکمیلی شدیم