2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نزدیکانتون کسی رو دارید تو این کار؟

شوهر من کارمند دادگستریه با سابقه کاری الان بدون کسورات ۱۳ تا ۱۵ تومنه اینو میدونم کف حقوق تو دادگاه و دادگستری از ۴ ، ۵ تومن شروع میشه به بالا به تازه واردا اصولا بین همین ۴،۵ تومن حقوق میدن تا ۷،۸ تومن البته باز بستگی به مدرک تحصیلی سابقه کاری داره

شوهر من کارمند دادگستریه با سابقه کاری الان بدون کسورات ۱۳ تا ۱۵ تومنه اینو میدونم کف حقوق تو دادگاه ...

مثلا متصدی امور دفتری رو میدونید چند میگیره و اینکه شما راضی هستید؟ میشه از مزایا و معایب کارش برام بگید ؟ممنون میشم اگه وقت بزارید سوالمو جواب بدید

مثلا متصدی امور دفتری رو میدونید چند میگیره و اینکه شما راضی هستید؟ میشه از مزایا و معایب کارش برام ...

دقیمت نمیدونم میخوای عصر که شوهرم اومد ازش میپرسم بهت میگم والا شوهر من که ناراضیه همش میگه عمرمو تلف کردم چون کارشون خیلی استرس داره خیلی کار حساسی دارن خیلی اذیت میشه

دقیمت نمیدونم میخوای عصر که شوهرم اومد ازش میپرسم بهت میگم والا شوهر من که ناراضیه همش میگه عمرمو تل ...

اینکه متصدی امور دفتری با آزمون استخدامی تازه وارد بشم حقوق و کارش چطوره 

واقعاااا سپاسگزارم  

منتظرم عزیزم هر وقت پرسیدی بهم بگو 

سلام عزیزم ببین شوهرم میگه حدود ۷ میلیون اینا ابلاغ حقوقشه با کسورات حدود ۵ میلیون واریز میکنن شوهر من چون این سمت رو قبلا داشته میگه به درد آقایون نمیخوره شغل استرس زایی هم هست