2777
2789

خواب دیدم دختر عمم که چهارساله ندیدمش بارداره و پنج ماهش بود با شوهرش و خودش رفتیم سونوگرافی تعین جنسیت دکتر گفت دختره شوهرش ناراحت شد اومدن خونه ما و خودمون دوتا توی خونه تنها بودیم یه دارویی گرفته بود بخوره دخترش سقط بشه یه قطرشو

که خورد گفتم نه نکن گناه داره بخاطر جنسیت سقطش کنی و دلش سوخت و سقط نکرد بچشم بزرگ بود پنج ماهش بود تعبیرش چیه یعنی

لطفا برای خواهر شدنم یه صلوات بفرستید🙏🏻💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ارتباطی باهاش بگیر یا حامله ست و همین اتفاق افتاده براش یا اتفاقی شبیه به همین موضوع هست که در هر ...

اصلا ایران نیستن خیلی عجیبه تا حالا خوابش رو ندیده بودم

اصلا ایران نیستن خیلی عجیبه تا حالا خوابش رو ندیده بودم

خواب هایی که این مدلی شکل میگیره یه پیغام داره شاید توی دیار غربت احتیاج به کمک پیدا کرده

یه ارتباط تصویری چیزی بگیر باهاش چند مدت سراغشو بگیر شاید دارن یه تصمیمات اشتباهی میگیرن ... 

خواب هایی که این مدلی شکل میگیره یه پیغام داره شاید توی دیار غربت احتیاج به کمک پیدا کردهیه ارتباط ت ...

وای خدا نکنه

چی بگم والا خیلی ناراحت شدم ازینکه خواست قلب دخترشو از کار بندازه بعد که اینجوری گفتم گریش گرفت و اون دارو و نخورد

خواب هایی که این مدلی شکل میگیره یه پیغام داره شاید توی دیار غربت احتیاج به کمک پیدا کردهیه ارتباط ت ...

یه پسر کوچیک داره یک سالشه