2777
2789
عنوان

رفتارپسرم تو مدرسه

1940 بازدید | 83 پست

بچه ها پسرم کلاس اوله... مدرسه غیر انتفاعی نوشتمش.. بعضی از مامانا توی این دوماهه شاکین ک پسرت پسرمونو زده یا اذیت کرده.... پسر من جثه اش از اونا ریزتر و ضعیف تره... وقتی ازش میپرسم ک چیکار کردی؟ میگه مامان لپشو کشیدم یا سفت بغلش کردم یا نازش کردم.... متلا اصلا اهل هل دادن یا گاز گرفتن و زدنای خطرناک نیست.... پیش مشاور و روانشناس بردم میگه چون مهد و پیش دبستانی نرفته ایام کرونا تعامل بلد نیست... الان به نظرتون چیکار کنم خودم باردارم استرس برام سمه ولی طهر که میخوام برم بیارمش از ترس حرف مامانای دیگه دلم آشوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا برخی والدین خیلی ببخشید بجز شما بیشعورن 

یه پسر تو کلاس بچه هام هست حیووون همه رو میزنه با دست تو شکم هل دادن

مادرشم انگار برج زهر مار 

هیچچچچچچ مهم نیست تازه ادعای فرهنگم داره 

فردا تو جامعه چی میشه خدا داند

>*

شما استرس نداشته باش و به پسرتون منتقل نکن 

و در این رابطه خودتون باهاش صحبت نکنین از معلم یا مشاور  بخواین کاملا دوستانه باهاش حرف بزنه و اصلا توبیخ نشه 

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

مهد نرفته هیچ بچه کوچیکی دور و بر نداشتید تعامل یاد بگیره؟؟؟؟

بعدشم اولشه یاد میگیره ولی باهاش صحبت کن حتما بهش بگو مثلا اینکاری ک میکنی شوخی نیس شاید اون دوس نداره و اینا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
مهد نرفته هیچ بچه کوچیکی دور و بر نداشتید تعامل یاد بگیره؟؟؟؟ بعدشم اولشه یاد میگیره ولی باهاش صحبت ...

ن مهد نرفته بچه کوچیکم نداشتیم اصلا.. ب خدا هر لحطه صب و شب هروقت فکرشو کنی من و باباش داریم میگیم با جایزه با تشویق با تنبیه اما یادش میره انگار

شما استرس نداشته باش و به پسرتون منتقل نکن  و در این رابطه خودتون باهاش صحبت نکنین از معلم یا ...

جالبه که مشاورا کار اصلی رو به خانواده پاس میدن . به پدرمادر میگن خودتون تو خونه نقش اصلی رو دارید و باید با بچه حرف بزنید

عزیزم محترمانه به مادرای دیگه بگو اینا بچن همیشه هم میگن بچه ها با بازی مادرا به قاضی الان میزنن تو سر هم دو دیقه بعد اشتی میکنن بخاطر همین بزرگترا نباید خودشونو دخالت بدن که بده بشن این وسط و بحث پیش بیاد - منم هفته پیش دخترمو دوستش چنگ زده بود زیر چشمشو بدجور زخم کرده بوده به مادرش محترمانه گفتم ممنون میشم به دخترتوت تذکر بدین اینا همکلاسن دختر منم کلاس اولیه