2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما خونگی.برای درمان نارباروی میرن پیشش . میگن خیلیا جواب گرفتن منم رفتم گفت کیست و فیبروم داری فعل ...

امیدوارم زودتر نتیجه ببینی 🌿

منم پنج ساله اقدامم ادرسش بهم میدی 

هر وقت اومدم مشهد برم پیشش 

چطور نوبت میده قبلش باید تماس بگیریم

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
اره عزیرم . من به این ماماهای خونگی بشدت ایمان دارم . تشخیصشون خیلی توبه. انگار خدایی ی چیزی میدونن. ...

شما میشناسیش ؟ رفتی پیشش؟ اخه من رفتم دارو داد اما نمیدونم چرا پریودم عقب افتاد نگرانم حالا میگم نکنه بلایی سرم اومده  

امیدوارم زودتر نتیجه ببینی 🌿 منم پنج ساله اقدامم ادرسش بهم میدی  هر وقت اومدم مشهد برم پیشش& ...

عزیزم شمارشو میدو باید روز قبلش بین ساعت نه تا نه و نیم زنگ بزنی وقت بگیری. اما به نظرم واستا ببین من نتیجه میگیرم یا نه . راستش یه کم شک افتاده به دلم میگم نکنه بدتر شده باشم

عزیزم شمارشو میدو باید روز قبلش بین ساعت نه تا نه و نیم زنگ بزنی وقت بگیری. اما به نظرم واستا ببین م ...

خب شاید بارداری 

قبلا هم عقب مینداختی 

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
خب شاید بارداری  قبلا هم عقب مینداختی

نه تقریبا سر وقت میشدم . آخه گفت اقدام نکن من روز نهم سیکلم اقدام داشتم و روز دهم که رفتم پیشش گفت اقدام نکن تا بعد از درمان دیگه اقدام نداشتم. حالا فردا میخوام بی بی چک بزنم امیدوارم باردار نباشم با این وضعیت و مصرف کلی دارو و دوا

همونکه میری تو خونه ش و خونشونم تو قاسم اباد ه؟

اگه ایشونن که من ۸سال پیش رفتم پیششون یادم نیس دارو چی داد معاینه م گرد و گفت سه چهارماه دیکه حامله ای و همینطورم شد

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

[QUOTE=259053506]همونکه میری تو خونه ش و خونشونم تو قاسم اباد ه؟ اگه ایشونن که من ۸سال پیش رفتم پیششون یادم نیس دارو ...[آره میری تو خونش . خونشم حرعاملیه اما. به منم گفت سه چهار ماه دیگه حامله ای. اونی که رفتی پیشش روسری سبز میبست و سنش تقریبا شصت اینا بود؟

وای ک من چ خاطره بدی دارم ازش 

بهم ی شیافی داد چشمت روز بد نبینه گیر کرده بود داخلم 

بعد تموم پوستشو حالت سوختگی‌و ی افتضاحی دراورده بود 

اصلا مردم و زنده شدم همونجا گفنم گوه خوردم ایندفعه اوکی‌بشع دیگه سمت این بی سوادا نمیرم

بابا هرچی باشه دکتر ی چیز دیگه ست