2777
2789
سلام عزیزم‌من امروز زنگ زدم واسه نوبت دهی ادرس رو ب من گفتن احمد اباد خیابون پاستور ولی حر عاملی. نب ...

عزیزم صبحها توی یک کلینیک توی پاستور ویزیت میکنن. بعدازظهرها هم توی منزلشون توی حر عاملی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رفتی پیش بی بی ؟ چی شد؟

رفتم پیشش بهم ی عالمه عرقیجات و ژل و شیاف و قطره داد و گفت قبل پریود لکه بینی میشی پلی کیستیک هستی و نافم معاینه کرد گف نافت نبض نداره ی سری چیزا گف درست بود حالا فعلا ک ی هفته ست دارم داروهاشو مصرف میکنم گفت ی ماه داروهارو استفاده کن بعد بیا تا معاینت کنم شما چطور در چه مرحله ای هستین

خدایا شکرت❤️❤️❤️
رفتم پیشش بهم ی عالمه عرقیجات و ژل و شیاف و قطره داد و گفت قبل پریود لکه بینی میشی پلی کیستیک هستی و ...

برای منم گفت بعد از پاکی این ماهم میتونم اقدام کنم، فعلا که متتظرم پریود بشم همین روزاست

برای منم گفت بعد از پاکی این ماهم میتونم اقدام کنم، فعلا که متتظرم پریود بشم همین روزاست

عزیزم انشالله که همین ماه مامان میشی و خبر باردارشدنت رو بهمون میدی🥰

خدایا شکرت❤️❤️❤️

به شما هم ژل رحم داد؟؟من دوشبه ژل رحم دارم استفاده میکنم انگاری ی تیکه گوشت اومده جلو واژنم گرفته که راشو بسته مثلا ژل یا قطره رو که میخام شیاف کنم باید بزور با انگشتم راشو باز کنم واسه شمام همینجوری بود؟؟

خدایا شکرت❤️❤️❤️
به شما هم ژل رحم داد؟؟من دوشبه ژل رحم دارم استفاده میکنم انگاری ی تیکه گوشت اومده جلو واژنم گرفته که ...

آره عزیزم تنگ میکنه اونم بدن خودته نگران نباش گوشت اضافه نیست، ببخشید ولی سعی کن انگشتت رو یه کوچولو وارد کنی و آلودگی های دفع شده رو با دستت در بیار بعدش دیگه راه باز میشه تا شب بعدی استفاده از ژل، هر سری همین کارو بکن که چیزی نمونه داخل

آره عزیزم تنگ میکنه اونم بدن خودته نگران نباش گوشت اضافه نیست، ببخشید ولی سعی کن انگشتت رو یه کوچولو ...

مرسی عزیزم آره همینکارو میکنم امروز روز ۱۴ استفاده از داروهاس پسفردا هم تاریخ پریودی بنظرم داروهای دوران پریودی خیلی سخته استفاده کردنش انشالله خدا کمک کنه بتونم همشو انجام بدم نتیجه بگیرم 🥺

خدایا شکرت❤️❤️❤️
مرسی عزیزم آره همینکارو میکنم امروز روز ۱۴ استفاده از داروهاس پسفردا هم تاریخ پریودی بنظرم داروهای د ...

آره سختتره، اما بعد از یکی دو روز راحتتر میشه برات ، موفق باشی عزیزم