2777
2789

شوهرم یه مدته خیلی غر میزنه و ایراد وبهونه میگیره، 

ما هردو همکاریم، اون بسیار اروم و با منطق هست ولی من اصلا اروم نیستم وقتی هم عصبانی میشم اصلا منطق ندارم

چند وقت پیش سرکار شوهرم بحثی با یکی دیگه از همکارا براش پیش اومد که من احساس کردم چون خیلی ارومه اون اقا داره به همسرم زور میگه، من خودمو دخالت دادم و وایسادم داد و بیداد و جر و بحث کردن ،همسرم که البته حق باهاش بود گفت نباید اینکار میکردی و ...،از اون به بعدش هم شروع کرد ایراد گرفتن و غر زدن، یا هرکاری که انجام میدم میاد ایراد میزاره روش که منو اذیت کنه، منم هربار هی نازشو میکشم و هی دلجویی میکنم

ولی دیشب گفتم بزار کم محل کنم، شیفتم که تموم شد رفتم ازش خداحافظی کردم گفتم من میرم خونه(همیشه صبر میکردم تا کار اونم تموم شه باهم بریم) بعد پیام داد که من میرم خونه مامانم لوله دسشوییشون خرابه درست کنم، منم گفتم اکی،خلاصه که شب نیومد خونه منم اصلا نپرسیدم کجایی کجا نیستی،گوشیم سایلنت کردم خابیدم، صبح بیدار شدم دیدم ۴بار زنگ زده یه طومار هم مسیج فرستاده که چرا نگرانم نشدی چرا نپرسیدی رسیدم یا نه چرا نگفتی بیام خونه و....🤪حالا امروزم برم به کم محلی کردن ادامه بدم تا دیگه از من اینقدر ایراد و بهونه نگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مسخره

با کم محلی از چشش میفتی

نه سختگیری نه کم محلی

آدم باید تعادل رو حفظ کنه😐

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

منم امتحان کردم دقیقا وقتی خیلی تحویلشون میگیری یه جوری میشن

بی محلشون میکنی خوب میشن ولی شورشو در نیار😁

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
افرین رو شوهر من ک کم محلی اثر نداره میگه بهتر از خدامه تو حرف نزنی محل ندی و ...

الکی میگ عزیزم..شوهر من میگ شاید مردا بروشون نیارن ولی هیچی مث بی محلی زنشون عذابشون نمیده...خودش اعتراف کرد  چون من ۸ساله اینجوریم اگ کار اشتباه کنه داد وبیداد ندارم فقط سکوت و کم محلی و واقعنم جواب میده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

وای دقیقاااااااا

منم مثه انشرلی م اینقد حرف میزنم تو خونه

مثلا دیشب یکم حالت تهوع داشتم حرف زدنم نمی اومد 

هی میگه جراساکتی چرا تو خودتی

چرا حرف نمیزنی 

دیدم چ خوبه اروم بودنم   

منم تجربه کردم

و دیشب برادر شوهرم میگفت اینو آویزون گوشت کن هيچوقت کسی روالکی گنده نکن ونازشو نکش بهش گیر نده چون احساس غرورکاذب پیدامیکنه بعدش خیانت وبی محلی و سواستفاده وهزارجور مشکل دیگه