2777
2789

اول اینکه لطفاااا خواهشاً کسایی که تازه لنز طبی شماره دارم خریدن بگین لطفاً چه قیمتیه و بیاید تاپیک قبلم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لنز شماره دار؟ آخه دختر خالم چهار سال پیش شماره دار این قیمت خرید شما لنز شماره دار به این تازگی ها ...

من دوسال پیش لنز طبی شماره دار رنگی یک ساله خریدم ۱۴۵۰ یک و چهارصد و پنجاه 

ولی امسال تیرماه برای عقد و عروسیم گرفتم 

بی رنگش 

شماره دارش 

تاریخ مصرف سه ماهه‌ش رو گرفتم ۷۵۰ هزارتومن 

من دوسال پیش لنز طبی شماره دار رنگی یک ساله خریدم ۱۴۵۰ یک و چهارصد و پنجاه ولی امسال تیرماه برای عقد ...

مارک خوبی بود ؟ و میشه بگید چه مارکی هست ؟ و چشمتون رو اذیت نکرد ؟

مارک خوبی بود ؟ و میشه بگید چه مارکی هست ؟ و چشمتون رو اذیت نکرد ؟

مارک خوبی بود والا یادم نیست چون از جاش بازش میکنید میندازی تو جا لنزی بخاطر همین نمی‌دونم اسمش چی بود 

ولی نه اذیت نمیکنه چون من خیلی وقته از لنز استفاده میکنم قلقش اومده دستم 

ببین اگه کلینیک فرهنگیان هست شهرتون برو اونجا هم ویزیت دکترش هزینه‌اش کمه هم کلا هزینه کمتر میگیرن برای لنز به پای جاهای دیگه

مارک خوبی بود والا یادم نیست چون از جاش بازش میکنید میندازی تو جا لنزی بخاطر همین نمی‌دونم اسمش چی ب ...

اره داریم ولی میگم نکنه مارک بدی باشه قوز قرنیه بگیرم 

مارک خوبی بود والا یادم نیست چون از جاش بازش میکنید میندازی تو جا لنزی بخاطر همین نمی‌دونم اسمش چی ب ...

بعد ببخشید عزیزم هی سوال میپرسم سفارش دادن چند روزه رسید دستتون؟

اره داریم ولی میگم نکنه مارک بدی باشه قوز قرنیه بگیرم

نه گلم نترس 

چن بار استفاده کردنش باعث قوز قرنیه نمیشه 

من داداشم اصلا از لنز استفاده نکرد قوز قرنیه داره 

من کلا استفاده کرده و میکنم قوز قرنیه ندارم 

بعد ببخشید عزیزم هی سوال میپرسم سفارش دادن چند روزه رسید دستتون؟

نه خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه 

من رنگیش سه روزه به دستم رسید چون سفارشی بود 

بی رنگش همون نمره چشمم رو داشتن همون موقع سفارش دادم یه ساعت معطل شدم آوردنش برام

نه خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه من رنگیش سه روزه به دستم رسید چون سفارشی بود بی رنگش همون نمره چشم ...

بی رنگ شماره دار دیگه؟😔 آخه مال ما خیلی طول می‌کشه بیاد دختر خالم سفارش داد دو هفته ای رسید ولی من هفته بعد عروسیه 

بی رنگ شماره دار دیگه؟😔 آخه مال ما خیلی طول می‌کشه بیاد دختر خالم سفارش داد دو هفته ای رسید ولی من ...

آره عزیزم بی‌رنگ ولی شماره چشم خودم 

کدوم شهرید؟

شاید چون از تهران سفارش ها میرسه بعضی از شهرها خودشون دستگاه رو ندارن بسازنش 

مثلاً اون شهر من که بودم دستگاه داشتن بی‌رنگ شو زود آماده میکردن ولی رنگیشو از تهران سفارش میدادن

من یکی از شعر های کردستانم

دی منیش کوردم خواقزات 

کام شاری؟

من وختی له سنه بوم له کلینیک فرهنگیان کی خیابان ششم بهمن سفارشم ادا 

ولی ایسه هامه تاران وگرنه کمکی له دسم بر بهاتای دریغم ناکرد لیت

دی منیش کوردم خواقزات کام شاری؟من وختی له سنه بوم له کلینیک فرهنگیان کی خیابان ششم بهمن سفارشم ادا و ...

قوربانت عزیزم، من له قوروه‌م، زۆر سپاس بۆ مه‌هره‌بانیت، ببووره کە مزاحمتت بووم