2777
2789
عنوان

چطوری به شهید ابراهیم هادی توسل کنم؟ واقعا حاجت میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60015 بازدید | 45 پست

ایشون شهیدهستن جایگاهشون قابل احترام

اما مابهتربه ائمه ومعصومین متوسل بشیم قطعا جایگاهشون بالاتر

صلواتی ک میخواید نذر ایشون کنیدیاهر دعایی هدیه کنید ب امام زمان یا پنج تن

البته اعتقادی اینچیزا،این نظرمن

من از یه شهید دیگه توسل کرده بودم گرفتم ولی یه پیشنهاد دارم اسی براشون زیارت عاشورا بخون و دعاهاتو بگو حالا نمازم میخونی بخون ولی من جات باشم میرم گلزار شهدا یه شهیدو همین طوری انتخاب میکنم میشینم واسش همونجا زیارت عاشورا میخونم بعدش دردو دل باهاش میکنم مطمئن باش حتما میشنون.

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه حاجت خیلی خیلی سخت و پیچیده داشتم ، نذر کردم قرآن رو در بیست روز ختم کنم و ثوابش رو به شهدای دفاع مقدس هدیه، کنم . حدود بیست جزء خونده بودم که یه شب خواب شهید حسن باقری رو دیدم که با یه جعبه شیرینی اومد خونمون .

بعدم خیلی معجزه وار حاجت روا شدم ...

شهدا زنده اند و نزد پرودگارشان روزی می گیرند 

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
تايپك اخرمو ي نگاه بنداز برو صفحه ٥ لينك ي تايپك ديگه گذاشتم حتما مطالعه كن

هزیز جان رفتم خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم 

به دلم افتاد براشون نماز بخونم 

یه بار یه حاج اقا میگفت وقتی اینجور حسا به دلتون میوفته دست رد به سینشون نزنین 

شاید حاج ابراهیمم میخواد من کنارشون باشم حس میکنم ک دلم میخواد تا صب باهاشون حرف بزنم 

من میرم نماز همتونو دعا میکنم ازین شهیدم میخوام به همتون کمکم کنه گره از کار همتون برداره حاجت دل همتون روا بشه 

شماهن واسه من...♥️

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
هزیز جان رفتم خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم  به دلم افتاد براشون نماز بخونم  یه بار یه ...

حاجت روا بشي گلم

يادمون نره در وهله ي اول خدا بازم خدا بازم خدا

منم جالب بود برام دو سه روز بود تو سايت و بقيه جاها مرتب درموردشون ميشنيدم گفتم شايد نشونست!

عاقبت بخير بشي عزيزم

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
من یه حاجت خیلی خیلی سخت و پیچیده داشتم ، نذر کردم قرآن رو در بیست روز ختم کنم و ثوابش رو به شهدای د ...

بغضم ترکید با این نظرت:(

خیلی دلم شکسته

کاش برای منم بشه...

من ناخنام کاشته غسل و وضو و اینا نمیتونم

بدون غسل و وضو میشه؟

هر کی مخالفه بیاد این تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9673565/بیاین-یه-بار-برای-همیشه-حلش-کنیم-حاجت-دارا

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

عزیزم براشون صلوات نذر کن من بارهه رد پای شهدا رو دیدم تو زندگیم.. اینجوری بگم که من مدیونشونم حسابی...

صلوات نذر کن یا قرآن یا بگو اگر حاجت روا شدی عکس شهید هادی رو با ی قرآن کوچیک هدیه بدی به کسی مثلا.. هرچیزی باشه حله انقدر شهدا مقامشون پیش خدا بالاست...

و عزیزم از طرف شهید سید مجتبی علمدار یه زیارت عاشورا هدیه کن به حضرت زهرا قبل و بعدش هم ۳ بار بگو یا زهرا.. اگر به صلاح باشه همه چیز ردیف میشه ان شاءالله

من از شهید سید مجتبی علمدار و ابراهیم هادی خیلی معجزه شنیدم و دیدم..

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چکار انجام دادی؟  چندروز بعد حاجتتو داد؟  من الان دوروزه نماز و دعا میخونم براشون

دوروز بعدش

خ مهربونه

خیلیییییی

شب جمعه اینجا تاپیک زدم چهل تا سوره الرحمن ب نیتشون خوندیم هرکسی یکی

خودمم صلوات و ...‌

بخدا دراوج ناباوری حاجت گرفتم 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
بغضم ترکید با این نظرت:( خیلی دلم شکسته کاش برای منم بشه... من ناخنام کاشته غسل و وضو و اینا نمیت ...

چی میشه به خاطر شهدا وضو هم بگیری و نمازم بخونی عزیزم ؟

گاهی فلسفه مشکلات زندگی ، رجعت به سوی خداست ...

راستی شهید علی خلیلی ، جوونی که به خاطر امر به معروف به شهادت رسید و پدر و مادرش ، قاتل فرزندشون رو بخشبدن ، هم خیلی پیش خدا آبرو دارن .من خیلی معجزات ازشون دیدم 

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
دوروز بعدش خ مهربونه خیلیییییی شب جمعه اینجا تاپیک زدم چهل تا سوره الرحمن ب نیتشون خوندیم هرکسی ی ...

رو میزم عکسش رو گذاشتم وقتی باهاش حرف میزنم قشنگ احساس میکنم داره گوش میده وقتی دلم از همه دنیا پره باهاش ک حرف میزنم اروم میشم.. بخدا انقد داداش ابراهیم خوبه که حد نداره... شهدا زنده ان ماییم که مُردیم...

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم