2777
2789
خانوما چه ساعتی و چه شبکه ای پخش میکنه؟؟

دوشنبه ها شبکه فوکس مسیر ترکیه ساعت ۸ و نیم شروع میشه تا حدود ساعت ۱۲

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا مرد

وای الان ایلدیز زن کیه؟ اندر چی؟ راستی هالیکا چی شد

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
وای الان ایلدیز زن کیه؟ اندر چی؟ راستی هالیکا چی شد

الان یلدیز مجرده.

اندر با بابای کومرو ازدواجکرده.

شایکا منظورته؟ اونم مرد و از سریال رفته بیرون خیلی وقته

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ارهه هعییییی کجایی😂😂

وای میشه یکم برام تعریف کنی شش ماه بود تلویزیون نداشتیم نه شش ماه بیشتر سال تحویل یادمه نداشتیم دعا بخونیم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
این رو چجورجستجوکنم بیاد بلدنیسم میشه یادم بدین خیلی وقته دنباله این شبکه و ای فیلم دوهستم 

همون مسیر ترکیه خودش هست دیگه اگه نیست باید بدی واست بیارن نوشتاری نمیتونم بگم چجوری😂 تو قسمت کانال ها که زده جستجو انگلیسی بزن جستجو کن شاید خیلی رفته جلو واسه همین پیدا نکردی

الان یلدیز مجرده. اندر با بابای کومرو ازدواجکرده. شایکا منظورته؟ اونم مرد و از سریال رفته بیرون خی ...

خخخخخخ من کجای داستانم فصل چنده؟

این شبک روچجوربیارم

والا من زیاذ بلد نیستم.اگر مسیر ترکیه رو ندارین باید نصاب نصب کنه براتون فکر کنم.

ولی فرکانسش رو اگه نداری میتونم برات بنویسم

خخخخخخ من کجای داستانم فصل چنده؟

خیبی خیلی عقبی.دو فصل عقبی😂