2777
2789
عنوان

شما اگه کسی هرروز بیاد خونتون از ساعت چهارونیم تا نه نه و نیم شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد پشت در صدا می‌شنوه .خونه آپارتمانی اگه در ورودی باز باشه میاد بالا

خیلی راحت بدون ناراحتی بهش بگو مادر جون بچه ها وقتی شما میاین روی درس متمرکز نمیشن. خیلی دوستتون دارن ما هم خوشحالیم که گاهی بهمون سر میزنین ولی هر روز درس و مشق دارند و هوایی میشن.

میاد پشت در صدا می‌شنوه .خونه آپارتمانی اگه در ورودی باز باشه میاد بالا

میخاسم بگم اگه تنهاس گناه داره دیدم آستانه تحمل آدما فرق داره اگه اذیتی به شوهرت بگوباهاش حرف بزنه یا بعضی روزا بچه هات روبفرس پیشش خودت به کارهات برس

آیفون همسایه ها رو میزنه براش باز می‌کنن میاد بالا

به همسایه ها بگو باز نکنن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

امروز ک اومد بگو مادرجون فردا عصر نیستیم خونه ی موقع بیاید میمونید پشت در ی روز دیگه بهانه دیگه بیار ...

آره باید از قبل اینجور بگم یا موقعی که میشینه بگم خیابون کار دارم که بلند شه بره