2777
2789
وای رو اعصابمه من از ترکیه میبینم اندر با دوعان ازدواج کرده باز با ییلدیز دشمن شده با اینکه کلی عصبی ...

اره اره.خیلی رو اعصابن.منم کلی حرص میخورم ولی دوس دارم سریالو😂

اخرش یادم رفت چجوری تموم شد؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای میشه یکم برام تعریف کنی شش ماه بود تلویزیون نداشتیم نه شش ماه بیشتر سال تحویل یادمه نداشتیم دعا ...

یکی‌ میاد به اسم چاتای اییدیز باهاش ازدواج میکنه باهم نمیسازن طلاق میگیرن بعد با یه پیر مرد به اسم دوان ازدواج میکنه پیرمرد خیلی پولداره و یه دختر هم داره خیلی اییلدیز دوست داشت اوووو زیاده😂😂

عزیزم خب شبکه اسمش چیه .مسیر ترکیه ؟ فک نکنم داشته باشم ندیدمش 

مسیر  turksat و اسم شبکه foxهست.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره اره.خیلی رو اعصابن.منم کلی حرص میخورم ولی دوس دارم سریالو😂 اخرش یادم رفت چجوری تموم شد؟

فصل قبلش ییلدیز و اندر و چاتای تصادف کردن چاتای مرد 

ییلیز دوعانو انداخت زندان

الان هم اندر رفت با دوعان ازدواج کرد

پس ایلدیز از دوعان جدا میشه اندر با دوعان ازدواج میکنه درسته یا نه 

اره.

فقط نفهمیدم چرا یلدیز از دوعان جدا شد.کی میدونه؟

فصل قبلش ییلدیز و اندر و چاتای تصادف کردن چاتای مرد  ییلیز دوعانو انداخت زندان الان هم اندر&n ...

اره اونا رو میدونم.میخوام ببینم این دوسنبه از کجا شروع میسه هفته قبل از کجا موند؟

دوست دختر دوعان و دید و فهمید که دوعان اونو خیلی دوست داشته

اهان😑

فدات الان ببینم هست یا ن اماfox رو ندارم و تواینستا سریال هاشو دیدم وخیلی دنبالشم بلدنیستم چجور جستج ...

والا منم زیاد ازین چیزا سردرنمیارم.

باید تو اون مسیر ترکیه سرچ‌کنی .

من فرکانس شبکه  رو الان برات مبنویسم 

V 2850

A 2950

دیدم جفتشو ندارم

فکر کنم برای مسیر باید بدی نصب کنن برات