2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم برای مسیر باید بدی نصب کنن برات

اوکی نصاب پیدا کنم بگم بیاد بعد میگم بپرسم چجور کانال وفرکانسهارو جستجو یا اضافه کنم یادم بده چون بلدنیسم بدنمیشه ؟ واینکه کدوم شبکه ها خیلی فیلم داره وخوبه .من اول ایفیلم دوروهم داشتم الان ندارمش

ها زینب خواهر ییلدیز با انگین علکی نشون میکنه

اره اره یادم اومد.مرسی😂

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اوکی نصاب پیدا کنم بگم بیاد بعد میگم بپرسم چجور کانال وفرکانسهارو جستجو یا اضافه کنم یادم بده چون بل ...

اره بگو بیاد برات بزنه و یادت بده.نه بابا چه بدی؟

من که کلا مسیر ترکیه میببنم .اسم شبکه ها رو که سریال داره شبا برات مینویسم.بیارشون اول.

البته اگر ترکی بلدی.یکم‌نگاه کنی راه میفتی بعد معتادشون میشی😂

Fox  

Kanal d 

Star tv 

Showtv 

Tv8 

اینا شبکه های مشهور ترکیه اس 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

هالیت ک گور به گور شد بدبخت

اره😥😂

اه چقد داستانش مثل فصل اولشه پس

نه ولی واقعا ارزش دیدن داره خیلی خوب بنظرم نویسندش خیلی خلاقه برو از فصل دو ببین حتما فک کنم الان فصل۶

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

قربونت خانم 😘☺

خواهش میکنم عزیزم😘