2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سردومی تا۴ماه نمیدونستم باردارم نه چکاب نه ویتامین هیچی نخوردم الان انقدرباهوش ماشالاسراولی هرچی بگی خوردم ازاول به نظرم ربطی نداره زیاددرگیرویتامی اینانکن خودت روفقط استرش نداشته باش 

سرخود ک نباید چیزی بخوریی آزمایش کامل میدی دکتر بر اساس اون بهت میگه چی بخوری چیکار کنی

خب عزیزم هیچ نداده فقط فولیک اسید و ویتامین د کمن همه باردارارو میبینم خیلی قرص ویتامین میخورن

خب عزیزم هیچ نداده فقط فولیک اسید و ویتامین د کمن همه باردارارو میبینم خیلی قرص ویتامین میخورن

خب حتما لازم نبوده

ی دکتر خوب و کاربلد پیدا کن زیر نظر همون باش کار نداشته باش بقیه چیکار میکنن

والا منم فقط فولیک اسید و دی میخوردم چیز دیگه ای دکترم نگفت بخورم

پرسیدم کم دادا فقط فولیک اسید و ویتامین دمن بقیه باردارهارو میبینم انقدر قرص ویتامین میخورن

نه عزیزم منم همینارو داده بقیه خانم های باردار توماههای بعد مصرف می کنن الکی برای خودت قرص اضافه تر نخوری