2777
2789
عنوان

کمکم کنین خواهش میکنم

73 بازدید | 8 پست

من یه خواهر ۱۵ ساله دارم ک تازگی ها یه جورایی کمال‌گرا شده با همدیگه خیلی صمیمی هستیم ولی تازگی ها خودشو میکشه کنار هی از مردن حرف میزنه و خب امسال نهم میخونه دیگه قراره انتحاب رشته کنه خیلی حساس شده و فقط شکست هاشو میبینه هرچقدرم بهش میگم تو خیلی خوبی و فلان میگه ن 

شبا صدای گریه هاش میاد ولی خودمو میزنم ب اون راه که حداقل گریه میکنه راحت باشه چون اهل دلداری و اینا نیست ب نظرتون چطور کمکش کنم خیلی وضعیتش بد شده

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیره ک نمیره  دختر پر انرژی هست ولی الان ...  خودمم گریم میگیره

خودت بت یه مشاوره صحبت کن بهت راه حل میده چیکارش کنی..بعدم چون حرف از مردن میزنه ببین با کسی مشکل نداره یا شکست عشقی نخورده 

اون روز من بردمش مدرسه با معاونشون هم حرف زدم ولی اونجا انگار اتفاق خاصی نیافتاده نمره هاش بد نیست و معمولا از سر بی دقتی میره 

و میشنه گریه میکنه میگه من ب درد هیچی نمی‌خورم سوال ب این راحتی رو نتونستم بنویسم با اینکه بلد بودم بعد بهش میگم فقط بی دقتی کردی اشکال و نداره و فلان اونجا شروع میکنه خدا چرا منو نمیکشه

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم