2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ب درد نمیخوره احتیاج ب ی آدم دارم ک باشه

چرا به درد نخوره تو اين زمونه نامرد كه عشقا همه شده انقضا دار خودت خودتو بغل كن شبا كه ميخوابي خودت دست رو سر خودت بكش بي منت خودتو دوس داشته باش براي خودت هديه يا خوراكياي خوب بخر و هر شب به خودت بگو من اگه بميرم تو باهام خاك ميشي خودم هاشقتم😘

عزیزم یه جایی به این نتیجه میرسی که فقط رو خودت حساب کنی و خودتا دوس داشته باشی هیچکس و هیچ چیز موند ...

بهش رسیدم ک هیچکس بدردم نمیخوره ولی خودمم خیلی شکسته تر از اونم ک بخوام خودمو سرپا نگه دارم

بهش رسیدم ک هیچکس بدردم نمیخوره ولی خودمم خیلی شکسته تر از اونم ک بخوام خودمو سرپا نگه دارم

منم همینجور بودم یه مدت احساس شکست و ضعف میکردم ولی حالا خیلی بهترم از وقتی از دیگران قطع امید کردم و انتظاری دیگه از کسی ندارم دستمو گذاشتم رو زانوی خودم بلند شدم با خودم گریه میکنم با خودم میخندم با خودم چای میخورم با خودم درددل میکنم با خودم حال میکنم دیگه دوس ندارم تنهاییمو باکسی قسمت کنم

الهی گاهی نگاهی