2777
2789
شنیدم چله یس مجربه  بصورتی که وقتی به یاسین رسیدی آیت الکرسی بخونی و به آیه سلام قولا من ر ...

یه چیزی که اسون باشه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همه متوسل شدم هنوزجوابی نگرفتم.انشاءالله به زودی میگیرم

اماالان برای حاجتم به امام جواد متوسل شدم.حالا هرچی چله بخوام بگیرم فقط به نیت ایشون هست...میتونی دعاتوسل...عاشورا..سوره حشر.یاسین...14هزار یاجوادالائمه ادرکنی وخیلی چیزایی دیگههه...خداحاججتتووو بده وبه صلاحت باشه.برای منم دعاکن امسال اون 3حاجت اصلیم حل بشن وخوشبخت عاقبت بخیربشم تاااخرعمرم

یه نمازیم هست 40روز روزی 2رکعت به نیت اقا سیدمحمد بخون...مقبرش توعراق هست....وقتی پریودشدی نخون وبعد پاک شدی ادامه بده تا 40روز ببشه.فامیل ما 2چله گرفت حاجت رواشد

نمازشب.مثلا14روزبه نیت 14معصوم

یه 14هزار صلوات هررروزبه نیت یکی ازمعصومین ازحضرت محمد شروع میشه.امام زمان رو گرو نگه دار.من این روش روزیاد انجام دادم برای چندتاحاجت.هم حاجت خودم هم بیمار.منتظرم اجابت بشه انشاءالله

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من به همه متوسل شدم هنوزجوابی نگرفتم.انشاءالله به زودی میگیرم اماالان برای حاجتم به امام جواد متوسل ...

ممنون 

14000صلوات همه اش رو یه روز بفرستم یا ...

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
ممنون  14000صلوات همه اش رو یه روز بفرستم یا ...

نه عزیزم....مثلاازامروز شروع کن یافرداا...روز اول حضرت محمد 1000صلوات به نیتش

روز دوم حضرت علی 1000صلوات

روز سوم حضرت فاطمه 1000

والی اخر.به امام زمان رسیدی گرو نگه دارتاحاجت روابشی

ختمش اینطوریه.امامن به دلم افتاد بعد 1000صلوات ها. مثلا روزحضرت محمد پشت بندش 100بار میگم یامحمد یامحمد یامحمد و....

روز دوم بعد 1000صلوات حضرت علی میگم 100بار یاعلی یاعلی یاعلی

اینا جزختم نیست.ختم همون 14000هزار صلواته...این 100بارهابه دلم خودم افتاد..یه بارم علاوه برااین 100بارها...قبلش 100بارمیگفتم یا الله یاالله و...بعد مثلا100باریامحمدیامحمد و....قرانم میذاشتم روی سرم

منظورم بعد فرستادن 1000صلوات بودااا

تومیخوای همون 1000صلوات رو ساده بگو.هرطور به دلته

کشف مطلب به روش مفاتیح رو انجام بده ببین نتیجه حاجتت چی میشه.تومفاتیح هست که 6سوره رو 7بارمیخونی

مرسی از راهنماییت

زحمت کشیدی🌹🌹🙏

خودتون انجام دادید؟

ببین‌من‌خواب دیدم.منتظرم‌ببینم‌نتیجه خوابام توواقعیت همونه یانه

امیدوارم‌خیر باشه و باعث خوشبختیم‌بشه