2777
2789
عنوان

دبیر روانشناسی

93 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . شبتون بخیر. تو سایت دبیر روانشناسی داریم ؟ من آموزگار هستم، امسال میخام در هغته ی روز روانشناسی تدریس کنم. میخام بدونم  روانشناسی رو چجوری تدریس کنم که جذاب باشه؟ کنفرانس خوبه ؟ بودجه بندی کتاب چطوره ؟ و هر مطلبی  که نیازه رو لطفا بهم بگید ... ممنونم

روان شناسی دبیرستان رو؟

برای جا افتادن مفاهیم باید خیلی زیاد مثال بزنی

چون یچیز کاردبریه تو زندگی ما و اگر کمی فکر کنی کلی مثال ب ذهنت میاد میتونی با اونا مفاهیم و ساده کنی

کلا مثال محوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سالهای قبل قبول شدم سابقه هم داشتم ولی اونموقع هیچ امتیازی بهم ندادن

تاپيكاتون رو خوندم سال ١٤٠٠ حتما قبول شدين موفق باشي عزيزم 

منم هم سن و سال خودتم و مجرد😉

برات بهترين همسر رو ارزو ميكنم تو مسير زندگيت قرار بگيره 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
تاپيكاتون رو خوندم سال ١٤٠٠ حتما قبول شدين موفق باشي عزيزم منم هم سن و سال خودتم و مجرد😉برات بهترين ...

ممنون عزیزم .... فعلا که ازدواج از ما رویگردانه .... انشاالله ازدواج خوب قسمت من و شمام بشه ...

میخواهید آزمون استخدامی شرکت کنید؟

ممنون عزیزم .... فعلا که ازدواج از ما رویگردانه .... انشاالله ازدواج خوب قسمت من و شمام بشه ...میخوا ...

بله ميخوام شركت كنم ولي جريان ازمون امسال بودين؟

من هيچ امتياز بومي و سابقه وتاهل و فرزند ندارم به نظرت شدنيه؟

بله ميخوام شركت كنم ولي جريان ازمون امسال بودين؟من هيچ امتياز بومي و سابقه وتاهل و فرزند ندارم به نظ ...

در مورد امتیاز بومی ، اگه محلی که میخواید قبول شید، نمره بومی داره و به شما تعلق نمیگیره خب جبران امتیاز بومی سخت میشه براتون ولی اگه مرکز استانید و نمره بومی نداره که مشکلی نیست.

در مورد تاهل و فرزند هم بگم که منم مجرد بودم و این امتیاز رو نداشتم و سختیش اینجا بود که  هر روز ساعت ۲ تازه از سرکار ( مدرسه) می‌اومدم خونه، خسته و کوفته و هیچ امتیازی هم بابت سابقه بهم نداده بودن ولی یک عده راحت خونه بودن و  امتیاز تاهل و فرزند داشتند و این واقعا سخت بود ولی تصمیم گرفتم من در حدی که میتونم تلاشم رو بکنم و از خدا هم کمک خواستم و خداروشکر خدا کمکم کرد. 

کار شمام سخته ولی نشدنی نیست ... اگه قبولی میخواید و امتیازی ندارید حتما زودتر منابع رو شروع کنید و با برنامه مداوم بصورت آهسته و پیوسته تا اومدن دفترچه بخون... دفترچه که اومد عزمت رو جزم کن و بدون خستگی بخون و مهمتر از همه از خدا کمک بگیر... مطمئن قبول میشین

بله ميخوام شركت كنم ولي جريان ازمون امسال بودين؟من هيچ امتياز بومي و سابقه وتاهل و فرزند ندارم به نظ ...

اگه امسال شرکت کردید که کلی با منابع آشنایی دارید و راحت تر میتونید بخونید .... حتما کانالای استخدامی خوب تو ایتا و تلگرام هم پیدا کنید ... اگه از نظر هزینه مشکلی ندارید، موسسه نوین هم می‌تونه بهتون کمک کنه 

اگه امسال شرکت کردید که کلی با منابع آشنایی دارید و راحت تر میتونید بخونید .... حتما کانالای استخدام ...

ممنونم بابت انرژي و حس خوبت توكل به خدا و تلاش زياد شروع ميكنم الهي كه منم قبول بشم زندگي خيلي برام سخت شده از ازدواج كه ديگه نااميد شدم حداقل به ارزوم كه معلمي برسم🥺

من تهران هستم پس رقبام هم بومي ندارن 

ميخوام منابع رو بخونم جزوه هاي انور مرادي هم دارم