2777
2789

سلام خوب هستین؟!

من هفده سالمه اخر پایه درسی. دوزادهم  هستم

و رشتمم شبکه و نرم افزار رایانه هست

من معدل درسی‌م متوسط هست و تو این دی و تیرماه امتحان کنکور دارم و میخام یه رشته ای برای کنکور انتخاب کنم یه کنکورش راحت باشه کمی هم پولساز باشه من خودم اهل بنابه تبریز هستم میخام منو قل دومم به تهران قبول بشیم

میگن غیردولتی هم خیلی هزینه داره بنظرتون کدوم رشته غیر دولتی هزینه کمتری داره؟و راحتتره؟

خودم تو کامپیوتر زرنگ هستم اما تو کنکور سخته دنبال شغل راحتم و کمی هم پولساز باشه که منوخواهرم اونجا بتونیم خرج بدیم زیاد به پدرمون فشار وارد نشه

خیلی ممنون میشم کمکم کنید کم مونده به شروع کنکور ها🙏🌸

سلام عزیزم 

نمیشه که هم راحت باشه هم کم هزینه باشه هم پولساز باشه .

شما اگه میخواهی همه اینها را به دست بیاری الان باید خوب خوب درس بخونی کنکور بدی دولتی قبول بشی و در همون رشته شبکه ادامه تحصیل بدی که البته خودت هم میدونی خیلی هم راحت نیست اما آینده شغلی خوبی داره به شرط خوب درس خوندن و کسب مهارت در طراحی و پیاده سازی شبکه های رایانه ای 

به هر حال 

نابرده رنح گنج میسر نمی شود 

مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام منظورم اینه کدوم رشته میتونه تو کامپیوتر خیلی راحتتر باشه کنکورش؟که بتونیم تهران قبول شیم ...

ببین دخترم همون شبکه رشته پر آینده ای هست و چون بسیاری از بچه های هنرستان متاسفانه خیلی هم درسخوان نیستند با تلاش میتونی راحتتر از رشته های دبیرستان دانشگاه تهران قبول بشی البته فکر کنم دانشگاه شریعتی میشه اگه درست بگم . شما هنرستان فنی و حرفه ای هستید یا کاردانش ؟

بله اینطوریه عده هایی درس نمیخانند

من تخصصی خوب بلدم 

من تو فنی حرفه ای میخونم

شرایط ثبت نان دانشگاه شریعتی رو نمی‌دونید ؟!

مثلاً معدل چند میخاد؟

خیلی ممنونم 

بله اینطوریه عده هایی درس نمیخانند من تخصصی خوب بلدم  من تو فنی حرفه ای میخونم شرایط ثبت ...

کنکور داره دیگه . باید توی کنکور مخصوص بچه های فنی و حرفه ای شرکت کنی . اگر که تخصصی هات خوبه که خیلی هم عالیه . کتاب تست کنکور سالهای قبل را یا دانلود کن یا بخر و است تست بزن . کتاب دست دوم هم میشه تهیه کرد و خرید قیمتش مناسبتره . ببین عزیزم یه کم به خودت زحمت بده درس بخون و یک دانشگاه دولتی قبول شو البته نمی‌دونم در جریان هستی که شما اول فوق دیپلم قبول میشید و بعد دوباره برای فوق دیپلم به لیسانس باید کنکور بدید .

دخترم مدرسه تون مشاور داره ؟

براتون اینها را توضیح دادند ؟

ببین عزیزم شما به نظر من همون کنکور فنی و حرفه ای سراسری را شرکت کن ان شالله قبول میشی . غیر انتفاعی هم حدود ترمی دو سه میلیون درمیاد که اگر بخواهی بری شهر دیگه هزینه خورد و خوراک و مسکن و ایاب و ذهاب هم به اون اضافه میشه که دیگه به صرفه نیست مخصوصا که میگی دوقلو هستید و برای پدرتون زیاد میشه . خب شما که اهل آذربایجان هستید دخترم دانشگاه های تبریز هم واقعا عالی هستند و جز دانشگاههای تیپ یک ایران محسوب میشن . تو میتونی نمونه سوالات تستی را هم از دبیرخانه کشوری دانلود کنی و کار کنی تا با نحوه تست زنی آشنا بشی . 

آره ممنون بنظرت کتاب سیر تا پیاز کمک میکنه؟

آره خیلی دارم تلاش میکنم بخدا از بس استرس دارم میگم یباره دیگه

بله آذربایجان شرقی خیلی دانشگاه های خوبی داره ولی منو خواهرم دوست دارم بریم تهران خانممون گفت اونجا زود میتونین وارد بازار کار میشین 

چشم ممنونم

آره ممنون بنظرت کتاب سیر تا پیاز کمک میکنه؟ آره خیلی دارم تلاش میکنم بخدا از بس استرس دارم میگم یبا ...

من کتابهای سیر تا پیاز را ندیدم نمی‌دونم از خانومتون بپرس شاید بهتر اطلاع داشته باشه .