2777
2789

چرا دستی نخریدی؟ واسه رام شدن باید کلا همیشه آزاد باشه و با دست بهش غذا بدی 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم سعی کن اول از بیرون قفس بهش غذا بدی تا بگیره ازدستت بعد دستتو ببر تو قفس بهش غذا بده

همینجور بگذره میاد رو دستت کم کم

مال من هموز رو دستم‌نمیاد ولی دستمو‌میبرم‌تو قفس نمیترسه

چرا دستی نخریدی؟ واسه رام شدن باید کلا همیشه آزاد باشه و با دست بهش غذا بدی 

میخاستم بچه باشه چون مکانو اینا تغییر می‌کنه دیر انس میگیره

الان رام نیست میگه ازاد باشه فرار می‌کنه می‌ره 

با دستم اصلا از یه متریش رد میشم می‌ره کنار

برای من دو ماهشه هنوز دستی نشده وای هفته اول کاری نداشته باش بهش فقط حرف بزن باهاش بزار به خودت و م ...

هفته اول باهاش تعریف کنم بعدش دیگه کم کم بیارمش بیرون یا رو دست؟

میخاستم بچه باشه چون مکانو اینا تغییر می‌کنه دیر انس میگیره الان رام نیست میگه ازاد باشه فرار می‌کن ...

میشه عکسشو بزاری ؟ آخه مال منم سه ماهه بود خریدم احساس میکنم بزرگتر بود بهم دروغ گفتن 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
اره عزیزم زیاد نذار تو قفس بمونه بیارش بیرون گردنشو ناز کن باهاش حرف بزن محبت کن بهش قفس بزرگ بگیر و ...

وای خدا😍😍 من حالا تا دوماه دیگه میفهمم نره یا ماده نردفقط حرف میزنه

اولش که گرفتی کلا چیکار کردی تو برخورد اول