2777
2789
عنوان

خانم های شاغل...

192 بازدید | 19 پست

شما در کنار کار بیرون چه فعالیت هایی داشتید و دارید؟ مثلا چه هنرهایی یاد گرفتید یا چه علایقی رو دنبال کردید که باعث شده احساس نکنید محدود به شغل و کار خونه شدید؟ من خودم شاغلم وقتی برمی گردم خونه خسته ام یه کم استراحت می کنم و بعدم همش درگیر آشپزی و کار خونه و سر زدن به خانواده خودم و مادرشوهر و ... و یهو می بینم شب شد و باز خواب و تکرار همین برنامه روزمره.

دوست دارم یه هنری یاد بگیرم یه چیزی که زندگیم رو از روزمرگی دربیاره شما باشید چیکار می کنید؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه میرم مطالعه میکنم به هنر علاقه ندارم درس میخونم 

چه عالی میشه بگید ساعت کاریتون چقدره؟ من احساس می کنم خیلی تنبلم و اصلا آدم اکتیوی نیستم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من محردم

طبقه بالای مامان بابامینا رو اجاره کردم

البته چهل و‌چهار سالمه

معمولا غذا رو با خانواده طبقه پایین میخورم

و بعدش یه چرت میزنم و میشینم سر کارهای شرکت در منزل 

حتما ارایشگاه ‌مرتب کردن موهام و رسیدگی به دوستم پیش دکتر پوست در برنامه کارمه

هفته ای دو  روز غروب ها بعد از بیدار شدن از خواب میرم پیاده روی دو ساعت  

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
من نقاشی می کنم. هنری که از بچگی علاقه داشتم

کلاس میرید یا فقط تفننی؟ منم خیلی نقاشی رو دوست دارم قبلا هم کار کردم ولی الان اصلا دیگه حوصله ام نمی کشه

من کلاس پیانو میرفتم. از پارسال که بچه دوممو باردار شدم حالم خیلی بد بود نشد برم دیگه. خیاطی ام خیل ...

منم دوست دارم خیاطی یاد بگیرم ولی همه میگن خیلی تمرکز میخواد و حوصله و اینکه حتما باید برم کلاس چون مبتدی ام

من محردم طبقه بالای مامان بابامینا رو اجاره کردم البته چهل و‌چهار سالمه معمولا غذا رو با خانوا ...

وای مجردی که عالی بود همیشه غذا آماده خونه مرتب هیچکس هم از آدم انتظاری نداشت حیف که قدرش رو ندونستم

کلاس میرید یا فقط تفننی؟ منم خیلی نقاشی رو دوست دارم قبلا هم کار کردم ولی الان اصلا دیگه حوصله ام نم ...

سالها پیش کلاس طراحی رفتم. ولی اکریلیک و آبرنگ را خودم از روی ویدئو و کتاب و دوره های آن لاین یاد گرفتم‌.‌ الان کارم خوبه، بیشتر تفننی و برای خودم و دوستان نقاشی می کشم. ولی چندتایی هم فروختم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
منم شاغلم دقیقا کارام مثل شماست دیگه انقدر خسته میشم واقعا وقت ندارم ولی خیلی دلم میخواد دور بشم از ...

فکر کنم ما انگیزه کافی نداریم وگرنه می بینم خانم های اینجا با بچه و ساعت کاری بیشتر از من اکتیوترن

سالها پیش کلاس طراحی رفتم. ولی اکریلیک و آبرنگ را خودم از روی ویدئو و کتاب و دوره های آن لاین یاد گر ...

آفرین چه عالی. موفق باشید عزیزم