2777
2789
عنوان

دعا کنید شوهرم بمیره

3767 بازدید | 37 پست

برای هیچکی مرگ نخاستم ولی برای این موجود کثبف میخام. نمک نشناس بداخلاق . عمر و جوونیمو حیف کرد.

نمیتونم جدا شم 

فقط میخام بمیره .بلکه دلم آروم شه،از آزارایی که داده

بلکه دلم خنک شه.

بچه ها خیلی حالم بده . من فکر نمیکردم همچین مردی بیاد تو زندگیم که ساعت به ساعت حرص بخورم از حضورش

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقته این آرزو رو دارم

ببین شوهر من انقدررر الاغه پسر داداشش مرده میگه تو کردی...مادرش مریض میشه میگه تو کردی...باباش صفراشو عمل کرد میگه تو کردی....داداشش تصادف میکنه میگه تو کردی....هر بلایی سر خودش و خانواده ی کثیف دزدش میافته میگه تو نفرین کردی

اکثر خانومایی که دیدم این حرف رازدن که خدایا یا منو بکش یا شوهر را

چرا واقعا؟

از مردا دفاع نمی‌کنما فقط برام سواله اگه ازدواج تهش اینه چرا باید ازدواج کنیم،،؟؟؟

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

واقعاً چرا بعضی آدما انقدر دیگران رو آزار و زجر میدن ک آدم دعا برای مرگش میکنه ک از نبودنش ب آرامش برسه .. بعضیا واقعا آدمو خسته و پیر میکنن..

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....