2777
2789

ممنون که اومدی .راستش  تاپیک آخری که گذاشتم رابطه منو نامزدم  خیلی سرد شده  هرکار میکنم اون دوست‌داشتنی اول دیگه پیش نیومده . البته اون  میگه باشه  ممکنه مشکل لینتر نت بوده  . خلاصه باهم آشتی کردیم ولی سردیم ‌‌.  ولی الان این مشکل من نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیشت برای یه مشکلی پیش ماما رفتم معذرت می‌خوام دخترانگیمو دید گفت اصلا ندارم . من از خودم مطمینم ولی اون دکتر اصرار داشت که نه من چیزی نمی‌بینم . با یه روحیه خراب چند روزی رد کردم چون من و نامزدم کاری نکرده بودیم واین خیلی برای من بد بود هیچکس باورم نمی‌کرد. وحشتناک بود تصور اتفاقاتی بعدش ‌‌دیروز به مامانم گفتم رفتیم پیش یه دکتر خیلی خوب تا دید گفت بشدت دکتر بی سوادی بوده . شما سالمید و برام توضیح داد چرا اون فکر رو دکتر مرد وبرگه سلامت داد و گفت امکان زیاد هست که شب زفاف خونریزی نداشته باشی . گفت به نامزدت بگو و عکس گواهی سلامت رو بفرست .  اگه قبول نکرد جدا شود یا بگو ببره تورو. پزشکی قانونی . الان مامانم میگه نمیخواد اون برگه رو ببینه باور که نمیکنه بدتر یچیزیم میگه بهت . چیکار کنم بهش بگن دکتر رفت و برگه سلامت گرفتم چون خونریزی شاید نداشته باشم ؟  

خب با نامزدت برو پیش همون دکتر تا براش توضیح بده ک سالمی ولی ممکنه خونریزی نکنی.

اخه نامزدم ایران نیست . ومعلوم نیست کی بیاد . الان دیگه دستم پره که نمیتونه بهم حرفی بزنه ولی میگم اگه بگم و یجور دیگه برداشت کنه چی . یا اگه نگم و شب عروسی مشکل پیش بیاد و مثه این دکتر اولی متوجه نشه چیکار کنم

اخه نامزدم ایران نیست . ومعلوم نیست کی بیاد . الان دیگه دستم پره که نمیتونه بهم حرفی بزنه ولی میگم ا ...

دکتر گفت عکس گواهی سلامت رو بفرست بگو بهش تکلیفت رو معلوم کن ‌‌مامانم میگه نمیخواد چیزی بگی بهش . مامانم ملا دیگه راضی نیست باهاش ادامه بدم  

دکتر گفت عکس گواهی سلامت رو بفرست بگو بهش تکلیفت رو معلوم کن ‌‌مامانم میگه نمیخواد چیزی بگی بهش . ما ...

وای این مسئله ای نیست که بخوای بخاطرش بهم بزنی رابطتتو . مگه دکتر نگفته سالمی و نامه سلامت بهت داده خب همین اوکیه دیگه.عکسش بفرست و بهش هم بگو بعضیا خونریزی ندارن و  امادش کن دیگه

کشورای دیگه کجان و ما کجا؟ هنوز دنبال گواهی سلامتیم خدایااا این نامزدت که خارجه...فرهنگ خارجیا رو ...

نه نامزدم کاملا فرهنگشون حفظ کرده و خیلی  سخت گیره و حساسه .  من نمیدونم بگم بهش یانه .ونمیدونم چجوری بگم که  باعث سربلندی و باشه نه اینکه حرف بشنوم

چند روز پیشت برای یه مشکلی پیش ماما رفتم معذرت می‌خوام دخترانگیمو دید گفت اصلا ندارم . من از خودم مط ...

عزیزم پنجاه درصد خونریزی ندارن و این یه باور غلطه که فکر میکنن همه شب زفاف باید خونریزی بدن

من قریب به پنجاه تا معاینه ی هایمن داشتم که گاها انواع ارتجاعی میومدن که خونریزی نخواهند داشت مثل تو دختر ناز

گواهی معتبری که داری رو پیش خودت نگه دار

و خیلی منطقی راجبش با همسر آینده ات صحبت کن

قطعا اگه همسرن اطلاعات کمی هم راجب این موضوع داشته باشه متوجه واقعیت میشه

عزیزم پنجاه درصد خونریزی ندارن و این یه باور غلطه که فکر میکنن همه شب زفاف باید خونریزی بدن من قریب ...

بنظرتو الان راجبش با نامزدم حرف بزنم . مامانم میگه نگو اون باور نمیکنه فکر می‌کنه حتما چیزی بوده که درست کرده یا هزارتا فکر بدتر ‌.خودم هم از واکنش میترسم .ولی دکترم گفت. اگه دیدی چیزی گفت بگو همین فردا پاشو بیا پزشک قانونی بریم . پارس طلاق بخواه . اینجوری هم میفهمم که چقد اونم راغب به زندگی با کنه هم تکلیف خودم رو می‌دونم . بنظرتو من تو این شرایط چیکار کنم 

عزیزم پنجاه درصد خونریزی ندارن و این یه باور غلطه که فکر میکنن همه شب زفاف باید خونریزی بدن من قریب ...

مادخترا خیلی بدبختیم . سراین قضیه از دختر بودنم خیلی ناراحت و ناامید شدم . احساس بدی دارم ....

بنظرتو الان راجبش با نامزدم حرف بزنم . مامانم میگه نگو اون باور نمیکنه فکر می‌کنه حتما چیزی بوده که ...

خوشگلم اینکه میخوای تکلیف زندگیتو مشخص کنی یه قضیه دیگه س.....اگه در مورد حرف های ماما چیزی بهش نگفتی لزومی نداره چیزی رو توضیح بدی هروقت پرسید یه مدرک مهم دستت داری ولی اگه راجب حرفای ماما چیزی میدونه بهتره پاک بودن خودتو ثابت کنی.......

مادخترا خیلی بدبختیم . سراین قضیه از دختر بودنم خیلی ناراحت و ناامید شدم . احساس بدی دارم ....

متاسفانه هنوز این قضیه شان دخترامونو پایین میاره ولی همچنان ادامه هم داره!!!