2777
2789
عنوان

حس میکنم عقب موندم و معلول ذهنیم😩😫

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 48 پست
بخدا وقتی تاپیک هاشو میخونم گریه م میگیره مخصوصا تاپیک دیشبش رو ، بخدا خودم هم شرایطش رو الان اصلا ن ...

ابنجا فقط بلدن دل طرفو بشکونن و تهمت بزنن کسی اینجا کمک نمیکنه  منم دیشب تایپکش خوندم ک مادر بزرگش از خونه انداخته بود بیرون جا نداشتن برن 

اولا تاپیک های درخواست کمکت کاملا ممنوعه چون باعث میشه دزدی و ادمای شیاد تو سایت زیاد بشه  چجو ...

اولا من درخواست کمک نکردم گلم دوما من دیشب تایپکش خوندم گفت کاش بمیرم منو ابجیم ک جایی نداریم بریم و اینا دلم سوخت وگرنه ب من چه  هرکاری میکنین بکنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاربری قبلیم ترکید به خاطر بحث سیاسی  خانم جان چرا دنبال قاتل بروسلی میکردی  من گفتم ...

واقعا وضعیتش رقت انگیزه کاش بشه کاری براش کرد

از همه مهمتر دختر پاک ومعصومیه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

واقعا وضعیتش رقت انگیزه کاش بشه کاری براش کرد از همه مهمتر دختر پاک ومعصومیه 

بله واقعا دختر پاک و خوبیه اما شرایط بدی داره 

خواهشاً شمایی که این کاربر رو میشناسید بگید که بقیه فکر نکنن من دروغ میگم 

اصلا تاپیک هاش هست خودشون برن بخونن

و خدایی که در این نزدیکی ست...♥️
منم همینو گفتم ک داشتن جرم میدادن

همینطور منو... بهم میگن چطوره که شیش روز عضو شدی و این کاربر رو میشناسید😐

خب مگه من گفتم به من کمک کنید؟؟ من گفتم هرکسی که توی شهر اصفهانه و شرایط مالی خوبی داره اصلا بره دم خونشون و خواهرش رو ببینه و کمک کنه 

اگه خیر توی سایت هست 

اینا فقط دوست دارن تاپیک خیانت و دوست پسر و اینا رو باور کنن

اولا تاپیک های درخواست کمکت کاملا ممنوعه چون باعث میشه دزدی و ادمای شیاد تو سایت زیاد بشه  چجو ...

لحنش بچگونه س چون سنی نداره و تحصیلات دانشگاهی هم ندارد عزیز من ...

من نگفتم اینترنتی بهش پول بدید من گفتم هرکسی که توی شهر اصفهانه و آدم خیری هم هست و میتونن کمک کنه بره در خونه شون و وضعیتش رو از نزدیک ببینه و کمک کنه 

دلیل این همه شکاک بودن شما رو نمی‌فهمم 

درضمن اون کاربری فسقلی که در مورد ایشون تاپیک نزد ، من زدم و ایشون هم چون شناخت تایید کرد 

منم صبح زود زدم چون نخاستم خودشون ببینن و بفهمن چون دیشب یه تاپیک خیلی ناراحت کننده ای زدن 

با اجازه ی استارتر بچه ها من خودم تاپیک نزدم چون نمیخام این کاربری که در موردش حرف میزنم متوجه بشه ...

منم دلم براش میسوزه ولی دستم بستس 

همیشه بفکرشم 

کاشکی خدا دری بروش باز میکرد 

الان من خودم چشمم به دست شوارم اونم که با مصیبت پول میده  دیروز از ناراحتی ایقدر گریه کردم از دستش 

دوماه هست داروی خودمو نخریده 

ندار وخصیص نیست محافظه گر هست  زندگی خیلی سخت شده 

منم دلم براش میسوزه ولی دستم بستس  همیشه بفکرشم   کاشکی خدا دری بروش باز میکرد  ...

عزیزم زندگی ها سخت شده 

همه مون داریم به سختی روزگار رو سپری میکنیم 

من این مطلب رو نوشتم برای کسایی که میتونن به ایشون کمک کنن چون این کاربر از همه مون وضعیتش بذاره😔💔

عزیزم زندگی ها سخت شده  همه مون داریم به سختی روزگار رو سپری میکنیم  من این مطلب رو نوشت ...

منم ندیدمش ولی غصه میخورم از ظلمی که بهش میَشه 

واقعا دلم میسوزه ومیخام کمک کنم ولی نمیشه  میدونم زندگی سخت شده 

ناراحت هستم که گفتم 

کاش میشد کاش میشد 

چقدر ادم ببینه نتونه درد بکشه  من واقعا هروقت میخونم دلم کباب میشه  فایدش چیه کاش دستم باز بود کاش