2777
2789
عنوان

حس میکنم عقب موندم و معلول ذهنیم😩😫

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 48 پست
من کاربری قبلیم ترکید به خاطر بحث سیاسی  خانم جان چرا دنبال قاتل بروسلی میکردی  من گفتم ...

هرچیزیم باور نکنید اینجا روزی هزار تا آدم میاد اینجا کلی دری بری میگه و میره یه دلوینت بود کلی با تاپیک هاش احساسات کاربر ها رو جریحه دار کرد و رفت کاشف به عمل اومده تموم مدت دستمون انداخته بوده  

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
من ی ماه پیش تاپیکام مثل تو بودن باور میکنی تاپیک میزدم خنگ درو برتون دیدین؟ ادم ساده چجوریه  ...

من اعتماد به نفسم خوب شده مشکلی که باعث میشع تمام ذهن روحم بریزه اینکه آدرس ها رو خوب یاد نمیگیرم ،در واقع یاد میگیرم سریع فراموش میکنم واقعا گاهی اوقات حس معلولیت بم دست میده

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ب نظر بعضبا هرچی بگی دروغه  بیخیالشون

خب همه چیم نمیتونیم باور کنیم میدونی چن تا کاربری و تاپیک سر کاری دیدیم 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
میدونم ولی  من ک قسم جون بچه هام و پور مادرمو خدا رو خوردم چرا بعضیا باور نمیکنن

مگه همه چی به قسم خوردنه؟؟ساده هستین انگار

هرچیزیم باور نکنید اینجا روزی هزار تا آدم میاد اینجا کلی دری بری میگه و میره یه دلوینت بود کلی با تا ...

نه عزیزم من کل تاپیک هاشو خوندم از پارسال و عکس خواهر فلج ش هم بارها گذاشته 

و خدایی که در این نزدیکی ست...♥️
اره میشناسم طفلک واقعا نیاز داره

بخدا وقتی تاپیک هاشو میخونم گریه م میگیره مخصوصا تاپیک دیشبش رو ، بخدا خودم هم شرایطش رو الان اصلا ندارم وگرنه کمکش میکردم ، با خودم گفتم توی سایت بنویسم هرکسی که وضع مالیس خوب بود و توی اصفهان هم بود بره اصلا از نزدیک ببینه خواهرش رو و کمک کنه

و خدایی که در این نزدیکی ست...♥️
وااای خدا اخر و عافبتتون رو بخیر کنه با این تهمت هاتون

اولا تاپیک های درخواست کمکت کاملا ممنوعه چون باعث میشه دزدی و ادمای شیاد تو سایت زیاد بشه 

چجوری با چهارتا عکس و قسم اعتماد میکنید من یه نگاه کلی به تاپیکاش انداختم لحن بیانشون واقعا زننده و در حد بچه ۱۵ ساله بود 

و در اخر تهمت نزدم ولی وقتی ۷ صبح به صورت اتفاقی دوتا کاربر تازه وارد سایت اصرار دارن یک کاربر خاص رو کامل میشناسن که کمک لازم داره و نحوه انلاین بودنشونم مشکوکه باید بررسی بشه قطعا