2777
2789
عنوان

هرکسی میخواد عصب کشی کنه این و بخونه تجربه عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ترس نداره منم همسن توأم ولي تاالان پامو نذاشتم دندون پزشكي خيلييي ميترسممم بعدشم خجالت ميكشم بگه اين چيه اخه 

وقتي بچه بودم هشت سالم اينا بودرفتم دكتر دوتا دندون خراب داشتم دكتر يه جوري سرم داد زد ازاون موقع ترس دارم حلاللش نميكنم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
خوب شد گفتی ملت از ترس نمیتونستن برن خیالشون راحت شد🤣🤣 عمو کجایی ما از بیپولی نمیتونیم بریم درد ک ...

😁😁 تاپیک های این سایت نی نی سایت و بخونی میبینی چقدر میترسن فقط کافیه سرچ کنی دندونپزشکی یا عصب کشی 😁

🤯 وای پولششششش دو کاناله فقط عصب کشی شد ۲۷۰۰ هنوز ۱ تومن پر کردنش روکششم هست

من امروز ریشه کشیدم راخت بود 

ولی خونریزی داره هنوز مزه دهنم بده 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
ولی جلسه بعدی بری دوباره اون پانسمانو باز میکنه و جر میده دندونو🤣من یه دونه انجام دادم دفعه بعدی خ ...

آخه به من گفت عصب کشیت تمومه فقط برو پرش کن 🤯🤯 مگه چیکار میکنن واسه پر کردن؟؟؟؟