2777
2789
عنوان

هرکسی میخواد عصب کشی کنه این و بخونه تجربه عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3536 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ترس نداره منم همسن توأم ولي تاالان پامو نذاشتم دندون پزشكي خيلييي ميترسممم بعدشم خجالت ميكشم ب ...

منم خیلی میترسیدم یه جا رفتم دکتر گفت ما فقط ب بچه ها ژل میزنیم گفتم خودم میخرم میارم گفت تو دیگه بزرگی نترس منم گفتم فوبیا دارم فوبیا آمپول 🤨 دیگه حدودا ۵ تا دکتر رفتم به همه هم گفتم ژل مزنی میام ۲ تاش گفتن میزنیم این چون متخصص ریشه بود رفتم پیشش

اکه عصب کشی تموم بود خب پر هم میکرد دیگه بازم نمیدونم این تجربه ی من بود

اخه این‌ دکتر ریشه بود فقظ گفت من موادشو ندارم فقط کارم عصب کشی ریشه ست برو دکتر عمومی دندانپزشکی پر کنه

منم خیلی میترسیدم یه جا رفتم دکتر گفت ما فقط ب بچه ها ژل میزنیم گفتم خودم میخرم میارم گفت تو دیگه بز ...

وقتي ژل ميزنن ديگه امپول نميزنن؟؟ چون نرفتم نميدونم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
نه بابا چرا بشکنه دکترا بخاطر پولش به همه میگن روکشم لازم داره وگرنه میشکنه ولی بازم هرچی خودت صلاح ...

من سر در نمیارم اینا هم آره همش میچاپن 😁 از طرفی هم نمیخوام تو این سن دندونم زشت بشه نمیدونم چیکار کنم