2777
2789
عنوان

منطقی بگید حق با منه یا دوستم؟!

180 بازدید | 19 پست

سلام من یه دوستی دارم 8سال ازم بزرگتره و تو یک مطب پوست و زیبایی مشغولم به عنوان منشی روزهای فرد، به تازگی خواستگارم که می‌شناختم اومد خواستگاریم و بهش گفته بودم اگه نامزد کنیم اجاره سرکار نمیده اینجا هستید بگم؟ 

کاربری دو نفره

خب

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا چشه

برای دوستت کار میکردی؟

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
به من میگه باید یک ماه قبل میگفتی گفتم منم خبر نداشتم الان فهمیدم و بهت گفتم حالا گارد گرفته 

به خواستگاری بگو لاید یک ماه دیگه باشم تا نیرو پیدا کنه حق با دوستته

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
وااااا چشه برای دوستت کار میکردی؟

آره من منشی مطبش بودم و دانشجوی فیزیولوژی تغذیه هستم نامزدم میگه کار در حد شأنت انتخاب کن در ضمن اونجا آقایون هم میان و همسر دوستمم مرد چشم پاکی نیست 

کاربری دو نفره

کارش اشتباهه

اصلا چه دوستیه که برات خوشحال نیست و خوشحالی تو براش اولویت نیست؟!

آره درسته 

بادوستت

خب من الان چیکار کنم؟ به دوستم گفتم آگهی بدید منم تا آخر ماه هستم و آموزش میدم منشی دیگه کار سختی نیست خودشم میتونه بیاد وایسه، مشکل همسر دوستمه که یکم سابقه خیانت و اینا داره و نامزدم فهمید اونم میره و میاد میگه دوست ندارم اونجا باشی 

کاربری دو نفره

گفتم بهش میگه اگه واقعا من برات مهم هستم دوست ندارم اونجا باشی چرا شوهرش بهت زنگ میزنه. آخه دوستم و شوهرش با هم شریکن و متاسفانه دوستم همسر دگم این آقاست. نامزدم میگه خوبه منم برم با مردی که با زنه شوهر داره دوستی کنم؟ کلا با دوستم و شوهرش مشکل داره 

کاربری دو نفره