2777
2789

اقا دودقیقه وقت بذارید بخونید دمتون گرم

من یه دوستی دارم (دختره) چندساله دوستیم و خیلی باهم تایم گذروندیم. ولی یه سال و خورده ایه که هیچ حرف مشترکی نداریم باهم و یه سری رفتاراش اذیتم میکرد باهاش مطرح کردم چندین بار ولی اهمیت نداشت براش و کارشو تکرارکرد. و دیگه جفتمون زده شدیم. ارتباطو خیلی کمش کردم واقعا مایل نیستم دیگه باهاش صحبت کنم کلا انرژی منفی هم از حرفاش میگیرم و.... 

تولدش نزدیکه تبریک بگم؟ یا کلا دیگه ببوسم بذارم کنار؟

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه تبریک کوچولو بگو بخاطر گذشته

اخه اینطوری بازم ارتباطمون ادامه دار میشه

نمیشه؟ 

بعد اگه اون تبریک نگفت چی؟ 

جدی جدی دلم میخواد ارتباط چندین سالمونو کلا تمومش کنم

بستگی داره رفتارش چی بوده باشهاگه رفتاری بوده که به تو اسیب میزده ببوس بزار کنار جدی🤡

از اونجایی ک کل عالم و ادم تو اطرافیانم میدونن تو سایتم اینجا نمیتونم ریسک کنم

هستی تو یکی از تاپیکات کامل بگم؟ 

ببوس بذار کنارگذشته رو شخم نزن.

مطمئنم خیلی ناراحت نیشه چون خیلی ارتباط صمیمی ای داشتیم ولی دلم میخواد هیچ راه ارتباطی ای نباشه

خطشو بلاک کردم شمارشو پاک کردم تو هیچ اپی هم در تماس نیستیم ولی خب شماره تلفن خونه مون هست 

ادرس خونمونو بلده و... 

ارتباط با آدم ها رو باید یاد بگیری . کمتر آدمی اونقدر بد هست که بخوایم ببوسیم بذاریم کنار .. حتی اگه یک ویژگی خوب داره بهش تبریک بگو و دوستیتون رو حفظ کنه ولی کمرنگ...

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ول کن نگو ارتباطی که اذیتت میکنه رو ادامه نده 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

ارتباط با آدم ها رو باید یاد بگیری . کمتر آدمی اونقدر بد هست که بخوایم ببوسیم بذاریم کنار .. حتی اگه ...

اخه نداره جدی

واقعا ک فکرمیکنم نداره

فقط من وقت میذاشتم

شایدم این از نظر منه

اخه نداره جدیواقعا ک فکرمیکنم ندارهفقط من وقت میذاشتمشایدم این از نظر منه

من  ی دوست داشتم خیلی بی احساس بود من برا تولدش کادو خریدم اون تبریک هم بهم نگفت اول گفتم باهاش کات کنم چون رفتاراش رو مخم بود ولی بعد عین خودش باهاش رفتار کردم . دیگه یاد گرفتم باهمه همینطورباشم.. با چند نفری هم البته قطع ارتباط کردم چون از قصد خودشون آزارم میدادن!از قصد!!

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من ی دوست داشتم خیلی بی احساس بود من برا تولدش کادو خریدم اون تبریک هم بهم نگفت اول گفتم باهاش کات ...

میشه تو یکی از تاپیکاتون یه سری جزئیاتو بگم؟ اینجا از اطرافیانم منو میشناسن