2777
2789
یونیک اگه اصل باشع..الان جنس اصل کم‌پیدا میشه..اصل اونیه ک از خود کارخونه بخری  تو چون پوستت خ ...

یه نرمم کننده می زنم نوشته ابرسانم داره ولی نمی دونم یونیکو بزنم یا نه چون نمی شه یه شب بزنی یه شب نزنی باید مدام بزنی

میدونی قیمت یونیک اصل چنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یونیک اگه اصل باشع..الان جنس اصل کم‌پیدا میشه..اصل اونیه ک از خود کارخونه بخری  تو چون پوستت خ ...

سلام میشه روتین پوستی بفرمایبدپوستم معمولیه مایل به خشک یا چربش سخته ک بگم بنظرممعمولی

یه نرمم کننده می زنم نوشته ابرسانم داره ولی نمی دونم یونیکو بزنم یا نه چون نمی شه یه شب بزنی یه شب ن ...

نرم کننده چی؟ خیلی بدع ک هرچیزی ب صورتت میزنیا.. پوست صورت حساسه .. این جور کرما اگه قط کنی ب حالت اول بدمیگرده صورت اگه لک نده ولی پوستو خراب میکنه..مث کرم شیر گاو ک خریدم قدیم..اصن خوب نیس..قیمتشو نمیدونم عزیزم  اطلاعی ندارم

کرم شب برای چیه؟

ببخشید ولی من فک میکنم برا اونجا خانوماست 🤭

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
نرم کننده چی؟ خیلی بدع ک هرچیزی ب صورتت میزنیا.. پوست صورت حساسه .. این جور کرما اگه قط کنی ب حالت ا ...

ابرسان و نرم کننده مورینگا

پوستم لک نداره اگه دیگه نزنم یونیکو لک میشه؟فقط یه شب زدم

پوست خودمم نازکه

بنظرت بزنم امشبو؟

ابرسان و نرم کننده مورینگا پوستم لک نداره اگه دیگه نزنم یونیکو لک میشه؟فقط یه شب زدم پوست خودمم نا ...

یونیک اسم کرمه. از داروخونه گرفتی،؟ گفتی برا چی میخای؟

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
نه بابا   صورت سفید میشه البته میگن لک میاره نمی دونم

والا نمیدونستم من همش فک میکردم برااینه تاالان که گفتین صورت سفید میشه شک کردم به حدسم😂😂

براپوست چرب خوبه؟

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
بنظرت امشب کرم بزنم

من چون مشاور محصولات ارایشی بهداشتیم بت میگم نزنی بهتره ولی بازم خودت میدونی عزیزم..من چون خودم چن نفر گفتن و شنیدم همون اول نتیجه میده و ب مرور پوستو خراب میکنع.. تو ک نمیدونی اصله یا ن..من محصولایی ک خودم‌دارم و استفاده میکنم از کارخونه مستقیم میخرم..از اصل بودنش مطمعنم..نباید هرجیزی بزنی حتی اگه اولش ب قول تو سفید کنه 

سلام میشه روتین پوستی بفرمایبدپوستم معمولیه مایل به خشک یا چربش سخته ک بگم بنظرممعمولی

توی پوستت احساس کشیدگی داری؟ یا سوزش و پوسته پوسته شدن؟ اگه اینحوریه پوستت خشکه.. اگرم ک دس میزنی چرب هسش و جوش داری پوستت چربه