الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه برا من یه بار استفاده کردم خیلی سفید شدم بهم میگن اونجور خوشگل تری حالا نمی دونم اگه دیگه نزنم ب ...
داغون میشه پوستت نزن ادم سیاه باشه ولی صورتش لک نداشته باشه هیچی بهتر پوست صاف نی
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
پوستت نازک و خیلی خشک.. حساس ترین پوست رو داری..ب نظرم مراقب پوستت خیلی باش
ازمنم خیلی خیلی حساس اقا من اب میزنم صورتم میسوزه موندم چ غلطی بکنم چ کنم موندم دکترگف صورتت بی نهایت حساس و خشک هست هم سنای من پوستشون یک چروک نداره ازمن بااب میشورم خشک خشک خشک انگار زمستونه نمیدونم چ کنم
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اره خیلی حساسه حالا از دیشب که یونیک زدم انگار رو گونه هام می سوزه مشکل نداره اگه دیه نزنم و یهو ق ...
میسوزه خب حساسیت پیدا کردی دیگ..منم گفتم خاهرشوهرم زد بعده چن روز حساسیت داد..عزیزم اینا لایه بردار قوی هس..اصلا نباید استفاده کنی.. من کارمه ک دارم بت میگم 😊 کسایی ک پوست نازک و حساس دارن همیشه یچیزیو ک میخان استقاده کنن برا پوست اول پشت لاله گوش و زیر بازو میزنن بعده ۱۵ دقه اگه خارش و قرمزی و سوزش نداش اوتوق ب صورت میزنن ک پوستشونو خراب نکنع
ازمنم خیلی خیلی حساس اقا من اب میزنم صورتم میسوزه موندم چ غلطی بکنم چ کنم موندم دکترگف صورتت بی نهای ...
باید روتین مراقبتی استفاده کنید..آبرسان حتما لازمه واستون پوست خشکپوسته پوسته میشه و برای اینکه آب پوستوتانین بشه باید آب کافی بخورید و از طریق محصولات مراقبتی رسیدگی کنین
مرسی گلم از دیشب که زدم گونم انگار می سوزه داغه بنظرت مشکلی داره
صورتت بش حساسیت نشون داده..چیزی نزن دیگ.. فقط مرطوب کننده و ضدافتاب بزن ک آفتاب نخوره.. ضد افتاب هم خیلی مهمه چون روزانه باید استفاده کنی حتی توی خونه.. هر برندی هم نباید بزنی من گیاهی بی رنگ میزنم.. مخصوصا تو ک پوستت حساسه..پوستای حساس باید محصولات کودک استفاده کنن بیشتر..
باید روتین مراقبتی استفاده کنید..آبرسان حتما لازمه واستون پوست خشکپوسته پوسته میشه و برای اینکه آب ...
ابرسان سیمپل چیه اینو دارم میزنم بس هرچی میزنم صورتم واکنش میده همون دوروزه سرم ویتامین سی زدم لک زد باوجود ضدافتاب میزدمو اینا خلاصه هرکار کنم یا میسوزه یا لک میندازه ...پوست پوست هنوز نشده صورتم ولی یا میسوزه یا لک یامم خیلی خشک خشک هستش ...چ چیزای بزنم بزنمم پوستم قبول نمیکنه فقط یک ابرسان خوب بهم بگو ضدافتابمم ام کیو اسن