2777
2789
پوستت ک میسوزه  چون خشکه عزیزم و محصولی ک میزنی خوب نیسش شما باید محصولات زیتون بزنی.. زیتون بر ...

اتفاقن روغن زیتون یکبار زدم صورتم لک هاش هم زد بیرون هم سوزش یک بارم روغن بادام گفتن بزن بار دوشب زدن رو دماغم لک افتاد .لکه هام کم رنگ رو گونه ها و دماغم هستش  

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرسان سیمپل چیه اینو دارم میزنم بس هرچی میزنم صورتم واکنش میده همون دوروزه سرم ویتامین سی زدم لک زد ...

آبرسان  داریم از سلول های بنیادی قیمتش یخورده بالاس ولی بی نظیره برای پوستای خیلی خشک..اگه دوس دارین شمارمو بدم فردا براتون توی پیامرسان بفرستم..مشکلی ک خیلی از دوروبریام دارن مث شما و دوست دیگمون از محصولای مختلف میزنن. خارجی هم چون خودتون میدونید تحریم هسیم اصلش نمیاد و پول اصلو میگیرن و فیکشو میدن و فاتحه پوستمونو میخونن.. من دیگ خودم ب شخصه کرم ب اسم خارجی نخربدم و خداروشکر از محصولای خودم راضیم. شمام اگه دوس داشته باشید میتونم ک کمکت کنم  

اتفاقن روغن زیتون یکبار زدم صورتم لک هاش هم زد بیرون هم سوزش یک بارم روغن بادام گفتن بزن بار دوشب زد ...

نه روغن ک خوب نیسش..شما باید پوستت ابرسان بزنی..چون بی آبه  سوزش میگیره .. صورتتونو با صابون ک نمیشورین؟

نه روغن ک خوب نیسش..شما باید پوستت ابرسان بزنی..چون بی آبه  سوزش میگیره .. صورتتونو با صابون ک ...

ن بااب تازگیا چن روزه یک فیس واش گرفتم  گفت واسه پوست حساسه ولی بازم میشورم صورتم انگار خشک نرم نمیشه....قیمت این اب رسان ک‌میگی چنده و اسمش چیه.؟؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ن بااب تازگیا چن روزه یک فیس واش گرفتم  گفت واسه پوست حساسه ولی بازم میشورم صورتم انگار خشک نرم ...

فیس واش عملا برا تمیز کردن پوسته و ربطی ب نرم کردن نداره.. شما باید کرم مراقبتی بزنین ک ب عمق پوست نفوذ کنه.. لایه برداری نکنید اصلا..با آب داغ صورتو نشورید .. حوله رو زیاد ب صورت نمالید..پوست خشک خیلی حساسه و مراقبت بیشتری میطلبه..

۶۰۰ تومنه ولی فوق آبرسانه و توش از سلول های بنیادی استفاده شده و طبق مصرف مشتریام ب شدت راضی بودن ..قویع و پوستو روشن میکنه و  نرم و لطیف میکنه پوست صورتو

فیس واش عملا برا تمیز کردن پوسته و ربطی ب نرم کردن نداره.. شما باید کرم مراقبتی بزنین ک ب عمق پوست ن ...

اتفاقن حوله نمیمالم ب صورتم میزارم روصورتووبرمیدارم یعنی من فقط احتیاج ب یک ابرسان دارم فقط با یک ضد افتاب؟؟این ابرسان سیمپل زیاد تعریف میدن ک میزنم چن روزه انگار صورتم جوش میزنه قبلن جوش نمیزد صورتم الان میبینم   ازروزی ک میزتم جوش میزنم  اندکی حالا درخواست بده خاستم بخرم ابرسان اگ بهت میگم فعلن دستم خالیه همم  ببینم  درایندا خدا چی میخاد

اتفاقن حوله نمیمالم ب صورتم میزارم روصورتووبرمیدارم یعنی من فقط احتیاج ب یک ابرسان دارم فقط با یک ضد ...

این آبرسان ک جوش زدی پوستتو حساس کرده.. خوب نیسش..هر برندی ک تعریفشو میکنن نمیتونه ک خوب باشه

..اگه جوشای ریز زدی ینی ک حساسیت نشون داده..خب حتما ک‌نباید اون آبرسان قیمت بالارو استفادع کنید..قیمت مناسب تر هم هسش..روتین مراقبتی لازمه براتون

چه خوب مال من این یه بار ک استفاده کردم خیلی سفید شد ولی خواهرم بعد چن روز بنظرت پوست منو ساخته یا ...

من کرم یونیک رو یه ماه استفاده کردم بعد قطع نه لک زدم نه جوش اما پوستم شدید خشک شد لایه دفاعی پوستم از بین رفت شیش ماه پیش استفادع کردم اما همچنان پوستم خشک و حساسه

من چون مشاور محصولات ارایشی بهداشتیم بت میگم نزنی بهتره ولی بازم خودت میدونی عزیزم..من چون خودم چن ن ...

سلام شما خودت چ کرمی میزنی میشه شمارتون بدید پیامتون یدم برا خرید کرم

مرسی گلم از دیشب که زدم گونم انگار می سوزه داغه بنظرت مشکلی داره

من  پوست خیلی حساسی دارم خیلی هم خرج پوستم کردم تو این گرونی و بدبختی سخته وای  نمیشه دست رو دست گذاشت اما بعد از سالها تجربه  همیشه محصولاتم رو از یه پیجی میگیرم کلی محصول داره البته کانال هم داره و من فقط شمارش رو دارم  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ تو ایتا و روبیکا و واتساب هستن له من یه ماسکی واسه ضخیم شدن  پوست معرفی کردن واقعا جواب داد

ارسال  فوری  دارن  و دلسوزانه مشاوره میدن به هر کسی هم معرفی کردم  راضی بوده محصولاتشون زیاده ک ضد لکشون حرف نداره با اینگه مشکل هورمونی دارم  پوستم رو مثل ایینه کرده و با وجود مشکل تا درمان بشم گفتن هفته ای یکبار تمدید کنم قیمت و کیفیتش عالیه پوستم  همچنان صاف و سفید مونده  امتحان کنید الماس دعا ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲