2777
2789

میخواستم یه آپارتمان بخرم  واقعا گیجم که چالوس بخرم یا تنکابن ؟ شوهرم که عاشق تنکابن هست چون میگه جاده دوهزار داره کنارشم رامسر هست و خب رامسر و چالوس گرونتره  ، من میگم چالوس چون نزدیکتره به تهران  ، تنکابن تا برسی بهش ترافیک متل قو وسلمان شهرو داره  اما واقعا نمیدونم چکار کنم ؟؟؟ بعصیهام میگن دیگه مازندران اشباع شده و گرونه برو سمت گیلان  لاهیجان و...... بعصیهام گیگن برو محمودآباد و فریدونکنار  خلاصه کلا گیجم  نطر شماهاچیه؟؟؟؟ ممنون میشم کمی راهنماییم کنید البته اینو فهمیدم باید جایی رو بگیرم شهریت داشته باشه شهر باشه ولی کجا رو نمیدونم🤔

برو انزلی عششششق کن

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چالوس ازنظرامکانات بهتر از تنکابنه

بنظرم اگه محل زندگی میخواین آمل وبابل وقائمشهر وساری بهترن

چون ساحلی نیستن

شهرای بزرگتروپرامکانات تری هستن

البته ساری یکم ساحل داره

پسر هستم!
چالوس ازنظرامکانات بهتر از تنکابنه بنظرم اگه محل زندگی میخواین آمل وبابل وقائمشهر وساری بهترن چ ...

همین توش موندم و گیجم از این بنگاهدارام هیچی نمیفهمم  ساحلی بهتره مثله چالوس و رامسر  یا ساحلی نباشه ؟

همین توش موندم و گیجم از این بنگاهدارام هیچی نمیفهمم  ساحلی بهتره مثله چالوس و رامسر  یا س ...

بنظرم برای شما‌آمل یا بابل بهتره

.نزدیکترین جاده به تهران جاده هرازه که تو آمل هست

فاصله آمل وبابل هم ده دقیقست

فاصله آمل تا محمودآباد یا بابل تا بابلسر یک ربعه

شهرای ساحلی تو تعطیلات افتضاح شلوغ میشن

پسر هستم!
واقعا؟؟؟؟؟  نمیدونم کلا شهر ساحلی باید بگیرم مثله رصوانشهر و انزلی یا مثله لاهیجان؟

دیگه بستگی به علاقت داره

من خودم عاشق شهر ساحلیم

و انزلی بنظرم بهترینه

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�

عزیزم بستگی داره خودتون کدوم شهرید و هدفتون چیه از خرید خونه .اگر امکانات می خواید برید آمل بابل اگر برای استراحته شهرهای ساحلی مخصوصا گیلان عالیه .من خودم چالوسم .از نظر ترافیک و شلوغی خیلی شلوغه و پر ترافیک اما به تهران نزدیکتره تنکابن هم خوبه قیمت اجناس اونجا خیلی مناسبتره و خلوته .

عزیزم بستگی داره خودتون کدوم شهرید و هدفتون چیه از خرید خونه .اگر امکانات می خواید برید آمل بابل اگر ...

میخوام هم سرمایه گذاری باشع یه دوزی خواستم بعدها بفروشم   گاهی تابستونها یا طی سال بیام اونجا   شوهرم که میگه فقط تنکابن  ولی چند نفر گفتن تو ترافیک بین چالوس تا رامسر فوق العاده شلوع میشه  به نطرت چالوس بهتره یا تنکابن؟ میگم نکنه تنکابن چون نزدیکه رامسره و جاده دوهزار داره بهتر باشه؟