2777
2789

الان داشتم یکی از تاپیکارو میدیدم ک یادم افتادم.. سه چهار ماه پیش من ی شب خواب دیدم مامانم قرمه سبزی درست کرده اورده خونم ازونور داداشم و بابام اومدن دنبالمون و رفتیم بیرون و کلی خندیدیم... و فرداش دقیقا همین اتفاقا افتاد، شما کسیو میشناسید ک مدیومش بالا باشه یا خودتون تعریف کنید

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودم وبابام میتونی تاپیک حس ششم هستم که....رو ببینی اونا جزی از خوابامه خلسه هم همینطور

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
ب این حالت میگن مدیوم؟

نه.. مدیوم ب افرادی میگن ک وجود موجوداد غیر ارگانیک و حس میکنن، اتفاقا از قبل به دلشون میوفته، حس خوب و بد از ادما میگیرن و.. 

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 
ب این حالت میگن مدیوم؟

نه مدیوم ارتباط با ارواح ومردهاست یعنی اونا باهات درارتباطن وباهات حرف بزنن

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
من صبح زود رفتم حیاط یهو صدای کلاغ اومد دلم شور افتاد گفتم خوش خبر باشی تا بد خبر یکی دوساعت بعد خبر ...

اخی عزیزم، مادر منم دقیقا همچین اتفاقی افتاد براش

من که از هفت دولت آزادم ، نه خواب تعبیر دار میبینم نه حس خاصی دارم درباره اتفاقات خدا رو شکر 😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم