2777
2789

لطفا با ذکر نام و برند و شرکت سازنده راهنمایی م کنید

خیلی هم گرون نباشه تا ۵ میلیون راضی ام

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیله نیمانی استفاده میکنم خیلی خوشبوست و ماندگاری خوبی داره، ۵ میلیون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من گرونترین ادکلنی که گرفتم تاحالا هفتصد بوده. تو میگی پنج میلیون.  بابا تو دیگه خیلی لاکچری هستی 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

الماس زرد ورساچه .کریستال روشن ورساچه.فلور گوچی.بلک اوپیوم(تریاک سیاه).تامی گرل.من اینارو استفاده کردم واقعا خیلی عالین 

﮼طُ‌جات‌تو‌همین‌بغله،‌بگو‌خب!﮼﮼هیچی‌غیراینونمیفهممش،بگوخب! ﮼حوصله‌نمیکنم‌خیلی‌بخوان‌هی‌﮼جلوت‌مزه‌بریزن‌همه،بگوخب! ﮼ی بار میگم‌ودیگه‌نه،شماتکون‌نمیخوری‌ع‌پیش‌من! ﮼حالابدیاخوب‌هرچی‌پیش‌اومد؛﮼پیرمیشیم‌بیخ‌ریش‌هم!🫀🤍♾
۵ میییلیون چ پولداری 

ن بابا ۶ ساله به خاطر بارداری و شیردهی هیچ خرید عطر و لوازم ارایش نداشتم دیگه میخوام بترکونم از نون شب دادم میزنم😂😂😂😂

الماس زرد ورساچه .کریستال روشن ورساچه.فلور گوچی.بلک اوپیوم(تریاک سیاه).تامی گرل.من اینارو استفاده کر ...

قیمتا چه جوریه دخترم

عطر و ادکلن فوق العاده سلیقه ایه.حتما برو از نزدیک بو کن و بخر .هیچ وقت ادکلنی رو که بو نکردی صرفا ب ...

میخوام چندتا معرفی کنید برم اونا رو بو کنم انتخاب کنم

چون گیج میشم بدون ایده