سلام خانما این موضوع دختر 14 ساله ی یکی از اقوام دورمونه پدرش دعا نویس بود همه چی خوب بود تا اینکه همین دخترشون بدنیا اومد آخرین فرزند خوانوادشونه از وقتی بدنیا اومد مادرش زیاد میدید توی خونشون اجنه رفت و آمد کنه برای همین به شوهرش میگه دیگه دعا ننویسه ولی فایده نداره بازم میتونن ببیننشون تنها کسی که توی خونه اذیت نمیشد همین دختر بود یه بار وقتی مسافرت بودن دختره به پدرش میگه قراره تصادف کنیم کسی باورش نمیشه ولی واقعا تصادف میکنن و یا دختره به مادرش گفت یه نفر میخواد کولر و بدزده و واقعا کولرشون همون روز گفتن دزدیدن یعنی دختره میتونه اتفاقات بد پیشبینی کنه یه نمونه ی دیگش توپ محکم میخوره به چشم دختره ولی دختره میگه هیچی متوجه نشدم دو بار اتفاق افتاد انگار یکی همیشه مراقبشه یا بهش میگه چی درسته چی غلط هر مهمونی میره خونشون اون اجنه ها رو میبینن جز دختره یه بار دختره به پدرش میگه توی تاریکی سایه دیدم سایه ی خودم بودم میتونه وجود جنا و حس کنه ولی تنها کسیه که انگار یکی مراقبشه یا بهش آسیب نمیزنه حتی اگه کسی اذیتش کنه یا به دختره نزدیک بشه اون فرد آسیب میبینه😨😨چهره ی این دختر به گفته ی مامانش خیلی شبیه خالش هست که فوت شده!!! نظر شما چیه؟! اینا کین که مراقبشن این دختره واقعا چرا اینجوری میشه!!
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
بچه ها من شنیدم اونا که با اجنه ها دوستن خیلی خوبه براشون مثلا هرکار دوست داشته باشن میتونن انجام ب ...
آره منم شنیدم ولی چرا باید اینقدر متفاوت باهاش رفتار کنن مگه دختره چه نسبتی باهاشون باید داشته باشه که اینقدر مراقبش باشن و برای همین بدنیا بیاد وقتی توی تصادف وحشتناک یا جاهایی که داشت میمرد زنده موند😨
بیا برات پیدا کنم😁😁
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
باحال نیست اصلا در کل میگن به ادم میرسن فلان میکنن بیسان میکنن اما واسه همه اینجوری نیس من خودم تو بدبختی دارم غلط میزنم اما کاری واسم نمیکنن چون فقط گفتم ن
واسه همشون ن اینجوری نیست دیووانگی نکن دختر به خراب شدن زندگیتو دیوونگیت شایدم مردنت یا بردنت یا هرچ ...
یه بار قرار بود فکر کنم یه کاری کنن اجنه ها رو ببرن برای همیشه ولی نشد دختره بهشون گفت من مطمعنم اون کسی که مراقبمه هیچوقت بهم آسیب نمیزنه با وجود اون آرامش میگیرم چون یه بار دختره تونسته ارتباط برقرار کنه وقتی فکر کنم 10 سالش بوده خوانوادش ساعت 3 شب زنگ زدن من که حال دخترمون خیلی بده انگار دختره بهشون گفته بود برین دست از سرم بردارین اونا رفتن ولی دختره میگه مامان خیلی حس تنهایی دارم انگار یه تیکه از وجودم و گم کردم نمیخوام تنهام بزارن باید برگردن😨💔
میشه بگی مثلا چیکار میکردن با شما دوست بودن یا اذیتت میکردن؟
کاره خاصی نمیکردن قبلا باهام بودن چون کاری غیر طبیعی برام نکردن گفتنش اشکال نداره قبل اینکه ازدواج کنم بهم گفتن نکن کردم نتیجشم دیدم بعد موقع هایی که میخواستم پیش شوهرم بخوابم نمیذاشتن عصبانی میشدن