2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسایی که میترسن نیان+داستان واقعی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 84 پست
ن چیز خاصی نیست چند حالت داره یا تا اخر عمرش باهاش در ارتباطن اما کمتر یا باهاش ازدواج میکنن.... احت ...

شما دست تو کاره یه دوست جنم برا من ردیف کن خواهر 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من شنیدم اونا که با اجنه ها دوستن خیلی خوبه براشون مثلا هرکار دوست داشته باشن میتونن انجام ب ...

آره منم شنیدم ولی چرا باید اینقدر متفاوت باهاش رفتار کنن مگه دختره چه نسبتی باهاشون باید داشته باشه که اینقدر مراقبش باشن و برای همین بدنیا بیاد وقتی توی تصادف وحشتناک یا جاهایی که داشت میمرد زنده موند😨

بیا برات پیدا کنم😁😁

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
اره اطلاعات دارم چون خودم در گیرش بودمو هستم اما ن به این شدت الان اروم شده 

واقعا😳

چه باحال

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
بچه ها من شنیدم اونا که با اجنه ها دوستن خیلی خوبه براشون مثلا هرکار دوست داشته باشن میتونن انجام ب ...

واسه همشون ن اینجوری نیست دیووانگی نکن دختر به خراب شدن زندگیتو دیوونگیت شایدم مردنت یا بردنت یا هرچی که فکرش کنی نمی ارزه 

ن چیز خاصی نیست چند حالت داره یا تا اخر عمرش باهاش در ارتباطن اما کمتر یا باهاش ازدواج میکنن.... احت ...

آخه چند ساله داره بیشتر میشه از آخرین باری که راجب دختره گفتن و کارای عجیبش الان بیشتر شده 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
واسه همشون ن اینجوری نیست دیووانگی نکن دختر به خراب شدن زندگیتو دیوونگیت شایدم مردنت یا بردنت یا هرچ ...

یا اکثر امامزاده ها 

نه بابا من اصلا غلط کردم 😐

وای چه جالب 

یا اکثر امامزاده ها  نه بابا من اصلا غلط کردم 😐

منم همینطور😶💔

واقعا😳 چه باحال

باحال نیست اصلا  در کل میگن به ادم میرسن فلان میکنن بیسان میکنن اما واسه همه اینجوری نیس من خودم تو بدبختی دارم غلط میزنم اما کاری واسم نمیکنن چون فقط گفتم ن 

میشه بگی مثلا چیکار میکردن با شما دوست بودن یا اذیتت میکردن؟

آخه چند ساله داره بیشتر میشه از آخرین باری که راجب دختره گفتن و کارای عجیبش الان بیشتر شده 

خب اینا میخوانش شما عملا اگر دخترو دور از جون خودشو جلو همتو دارم بزنه نمیتونین کاری کنین 

واسه همشون ن اینجوری نیست دیووانگی نکن دختر به خراب شدن زندگیتو دیوونگیت شایدم مردنت یا بردنت یا هرچ ...

یه بار قرار بود فکر کنم یه کاری کنن اجنه ها رو ببرن برای همیشه ولی نشد دختره بهشون گفت من مطمعنم اون کسی که مراقبمه هیچوقت بهم آسیب نمیزنه با وجود اون آرامش میگیرم چون یه بار دختره تونسته ارتباط برقرار کنه وقتی فکر کنم 10 سالش بوده خوانوادش ساعت 3 شب زنگ زدن من که حال دخترمون خیلی بده انگار دختره بهشون گفته بود برین دست از سرم بردارین اونا رفتن ولی دختره میگه مامان خیلی حس تنهایی دارم انگار یه تیکه از وجودم و گم کردم نمیخوام تنهام بزارن باید برگردن😨💔

میشه بگی مثلا چیکار میکردن با شما دوست بودن یا اذیتت میکردن؟

کاره خاصی نمیکردن قبلا باهام بودن چون کاری غیر طبیعی برام نکردن گفتنش اشکال نداره قبل اینکه ازدواج کنم بهم گفتن نکن کردم نتیجشم دیدم بعد موقع هایی که میخواستم پیش شوهرم بخوابم نمیذاشتن عصبانی میشدن 

خب اینا میخوانش شما عملا اگر دخترو دور از جون خودشو جلو همتو دارم بزنه نمیتونین کاری کنین 

درست میگی دختره هم یجوری بهشون وابسته شده اونا هم همینطورین اصلا انگار نمیتونن همو ول کنن