2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسایی که میترسن نیان+داستان واقعی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 84 پست
چی کار کنیم حالا

دیگه مجبوریم تا آخر تاپیک بمونیم 😆

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
اگه بهشون دست رسی داری لطفا بهشون خیلی جدی بهشون بگو اصلا دخترو ازشون دور نکنن هر اتفاقیم افتاد دورش ...

واییی الان غش میکنم بار دوجه امروز اتفاقای عجیب می‌شنوم مگه چه بلایی خدایی نکرده سر دختره میاد😨؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که مثل سگ میترسم ولی باز اومدم

مثل منی منم میگن میترسی نیا بازم میرم😂😁

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
معمولا میگه کسی نباید بدونه چرا این اتفاقا برام بیوفته وگرنه بهت آسیب میزنه مادرش وقتی فهمید مریضی ش ...

موکل داره این دختره مطمئن باش 

دوست مامان منم اینجوریه یبار به ما گفت عزادار میشین خدا شاهده هفته بعدش فامیلمون فوت کرد 

وقت هایی که تاپیک این شکلی میخونم شبا از ترس تا صبح کله ام زیر پتوعه میترسم بلا نسبت یه دستشویی برم 😂

ولی انگار مجبورم کردن بازم فرداش میام تو تاپیک های این شکلی😂

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
مثل منی منم میگن میترسی نیا بازم میرم😂😁

خدا فقط من و شفا بدم خودم به خودم رحم نمی کنم 😂😂

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دخترو اجازه نداره در موردشون حرف بزنه چون باهاش رفیق شدن یا بقولن دخترو ماله خودشونه دیگه بگو لطفا پ ...

دختره مال اجنه ها شده؟؟ 

دیگه خیلی داره ترسناک میشه 

بای بای ما رفتیم

بای بای ما رفتیم 🤚🤚 

شاید بیان برا چند ساعت یا چند روز دخترو ببرن بگو اصلا دعا نویس داخل خونه نیارن خودشم هیچ کاری نکنه ا ...

حتما میگم گلم ولی تاحالا چند بار برای یه کار دیگه ای دعا کرده بودن یه زنه از پدر این دختر کمک خواسته بود براش دعا کرد ولی دختره اصلا چیزیش نشد شایدم الان که بزرگ تر شده خطرناک تر بشه قضیه

وقت هایی که تاپیک این شکلی میخونم شبا از ترس تا صبح کله ام زیر پتوعه میترسم بلا نسبت یه دستشویی برم ...

منم همینجوریم😂😁

دختره مال اجنه ها شده؟؟ 

تقریبا اره شانس بیاره نبرنش زنه خودشون کنن ببین اون دختر هرکاری اونا بگن انجام میده و هرکاری اون دختر بگه اونا انجام میدن خودت گفتی میدونه چیکار کنه چیکار نکنه چون اونا یادش میدن وقتیم ازش محافظ میکنن پس یعنی جز خودشونه و نباید کسی اذیتش کنه چون اونا همایتش میکنن