2777
2789
عنوان

کسی تاحالا مثل من بوده؟

137 بازدید | 6 پست

من چندماهه که با شخصی نامزد هستم اوایل خیلی دوستش داشتم این شخص مشکلات زیادی داشت و تاحدودی وابسته به خانواده اش بود از نظر مالی

روز اول این بنده خدا هیچ پیشرفتی تو زندگیش نداشت اما از روزی که قبولش کردم تا الان که چهارماه می گذره  داره برای بلند شدن تلاش می کنه و پیشرفت داشته

از روز اول نامزدم بارها به من ابراز علاقه کرده ولی من نتونستم من اصلا طی این چهار ماه بهش زنگ نزدم 

مامانش میگه تو دخترمی و من دوست دارم هر روز صداتو بشنوم من کلا آدم کم حرفیم و این که بخوام هر روز بهش زنگ بزنم برام سخته فقط هر چند روز یک بار به مادرش زنگ میزنم

ما قراره چند روز دیگه عقد کنیم من هم مذهبیم هم خجالتی و نمی تونم به پسری که بهم محرم نیست ابراز علاقه کنم حتی محرمم بشیم من عادت به ابراز علاقه لفظی ندارم اما پسره  میگه تو منو دوست نداری تو به من نمیگی که به من علاقه داری یا نه من از احساسات تو چیزی نمی دونم منم بهش گفتم من خجالت می کشم من اگه نمی خواستم شما رو قبول نمی کردم که اما قانع نمیشه

من نمیدونم زنگ میزنم بهش چی باید بگم تاحالا برخورد با جنس مخالف نداشتم واسه همین زنگ نمیزنم مامانم میگه تو باید بهش می گفتی که بهش علاقه داری یا حداقل هر چند روز یه بار بهش زنگ میزدی اما من نمی تونم 

با این که اوایل خیلی دوستش داشتم الان دیگه مثل قبل احساساتم قوی نیست سردرگمم نمیدونم چمه نکنه چون نزدیک عقده این شکلی شدم؟ 

به نظرتون خیلی رفتارم ضایع هست؟ نمیدونم چیکار کنم

تکلیفتو روشن کن اگر دلتو زده عقد نکن دو تا آدمو بدبخت نکن

نه که دلمو زده باشه

من کلا نمیدونم چطور باید رفتار کنم که سنگین باشه همین دغدغه فکری باعث شده بیشتر ازش فاصله بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای سنگین باشی؟شوهرته دیگه البته اگر من الان جای تو بودم شوهر نمیکردم کلا هیچ وقت شوهر نمیک ...

خب ما هنوز عقد نکردیم منم کلا آدم تو داری هستم من اصلا نمی خواستم ازدواج کنم این شخص هم چندبار رد کردم گذشته از مشکلات خودش چون حس می کردم اصلا آمادگی ازدواج ندارم ولی سنم چیز دیگه ای بهم میگه همه هم سن و سال هام ازدواج کردن😅

من قبلنا با نصیحت هایی که مامانم بهم کرده بود به یکی از خواستگارهام خیلی رو داده بودم اونم فکر کرده بود عاشقش شدم خیلی پر رو شده بود واسه همین دیگه به حرفای مامانم گوش ندادم و با این یکی جدی تر بودم و کمتر نرمش نشون دادم

شما چندسالته؟